Baht Oyunu final yapıyor! İşte Baht Oyunu’nun erken final sebebi…

featured

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı Baht Oyunu, bu akşam yayınlanacak on yedinci ve final bölümüyle izleyiciye veda edecek. Hayranı çok olan dizinin sona ermesi görünüşe göre en çok rakibi Ada Masalı’na yarayacak.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu, kendisiyle aynı akşam ilk bölümü ekrana gelen Star TV dizisi Ada Masalı ile yaz boyunca büyük bir rekabet içindeydi. İlk başlarda Ada Masalı’na yenik düşüyor gibi görünse de kısa sürede ipleri eline geçirdi ve reytinglerde birincilik elde etti.

REYTİNG SONUÇLARINA YENİLDİ

Ancak Baht Oyunu, rakibi Ada Masalı’ndan önce sona eriyor. Bu çok da beklenen bir karar değildi. Bu yüzden izleyici de karara çok şaşırdı. Ancak başlayan yeni diziler karşısında Baht Oyunu’nun düşen reytingler kanalı bu kararı almaya zorladı. Bakalım Ada Masalı için durum ne olacak.

Baht Oyunu bu akşam son bölümüyle ekrana gelecek. İzleyici ise kırgın… Kimisi bu kararla Ada Masalı’nın ekmeğine yağ sürüldüğünü söylerken kimisi de Baht Oyunu’nun final bölümünü izlemeyeceğini onun yerine Star’daki rakibini tercih edeceğini söylüyor. Zira izleyici Ada Masalı’nı da kaybetmek istemiyor.

Baht Oyunu final bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Kanal D ekranında.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir