MHP Lideri Bahçeli: ‘Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu’dur’

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. İmamoğlu'nun Karadeniz turunu eleştiren Bahçeli, "Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur" dedi.

featured

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı açıklamamasına tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İsmi tedavüle sokulan aday adaylarının inandırıcılığı, itibarı yoktur” dedi. Bahçeli ayrıca tartışmaların odağındaki Ekrem İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi. Türk milletinin maceraya heves etmeyeceğini belirten Devlet Bahçeli ‘İstanbul ziyan edilmiştir. İstanbul kaderine terk edilmiştir. Bu ayıbın kara lekesi hem belediye başkanının hem de parti yönetiminin alnına kazınmıştır. Millet ittifakı kimi aday çıkarırsa çıkarsın seçimlerde galip gelecek irade Cumhur ittifakıdır.’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI: “İSMİ TEDAVÜLE SOKULAN ADAY ADAYLARININ İNANDIRICILIĞI, İTİBARI YOKTUR”

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bugün ülkemizin asıl sorunlarından biri değişmeyen bir kafa yapısıdır. Öyle bir zaman aralığındayız ki maalesef dağda çakal, ormanda tilki kalmamış, hepsi siyasetin sağ ve solunda yer almıştır. CHP’ye bakın bunu görürsünüz. Aylardır süren cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusuna henüz kalıcı bir cevap verilebilmiş değildir. Zillet ittifakı partileri birbirine çalım atmayı, minder dışına itmeyi, zorda bırakmayı adeta meslek edinmişlerdir. CHP’de hayır yoktur, umut yoktur, gelecek yoktur. Çünkü ismi tedavüle sokulan aday adaylarının inandırıcılığı, itibarı yoktur.

“İBB BAŞKANI, GENEL BAŞKANIYLA TARTIŞMAYA GİRMEKTE SAKINCA GÖRMEMİŞTİR”

Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilme isteği her seferinde kırılmaktadır. İBB Başkanı’nın Karadeniz turunda belediye bütçesiyle dar katılımlı mitingler düzenlemesi ortamı tekrar kızıştırmış, 6+1 masaya baskı kurmuştur. Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor, hangi gizli gündemlerin peşinden sürükleniyor? Bu şahıs cumhurbaşkanlığı adaylığı için sorulan bir soruya ‘Bu mileltin işidir’ cevabı vermek suretiyle genel başkanıyla açık bir tartışmaya girmekte herhangi bir beis, sakınca görmemiştir.

“ASIL VIZ GELECEK TIRIS GİDECEK ŞAHIS İMAMOĞLU’DUR”

İBB Başkanı cumhurbaşkanı adayı olmak arzusundaysa karşımıza çıkıp mertçe itiraf etsin ki biz de ona göre muamele edelim. İstanbul, İstanbul olalı böylesi bir hezimet ne görmüş ne de yaşamıştır. Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu’dur. İstanbul ziyan edilmiştir. İstanbul kaderine terk edilmiştir. Bu ayıbın kara lekesi hem belediye başkanının hem de parti yönetiminin alnına kazınmıştır. Millet ittifakı kimi aday çıkarırsa çıkarsın seçimlerde galip gelecek irade Cumhur ittifakıdır.

Bazıları çıkmış sığınmacı sayısını 8-10 milyon olarak iddia ediyor. Bunların hepsi palavradır. Bizi bağlayan devletin kayıtlarındaki verilerdir. Düzensiz göçe kesinlikle müsaade edilmemelidir. Suriyeli sığınmacıların ülkelerinden kopuşlara neden olan iç çatışma ortamı geçer geçmez ülkelerine dönüşleri elbirliğiyle, güç birliğiyle, insan haklarına uygun şekilde ve hepsinin rızası hayata geçirilmelidir.

Mahalle dayağı yiyen İmamoğlu’na Kılıçdaroğlu’ndan sessiz mesaj: ‘Bırakın biraz gününü görsün’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir