Instagram eskortu Bahar Candan lezbiyen olduğunu açıkladı!

Bahar Candan'dan sosyal medyadan yaptığı açıklama ile cinsel tercihini duyurdu: Artık kadınlardan hoşlanıyorum.. Moda programı ile hayatımıza giren ve hayatını fenomen olarak sürdüren ilginç söylemleri ve konuşma tarzıyla sık sık gündemde yer alan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı cinsel tercih açıklamasıyla dikkat çekti. Candan "Artık kadınlardan hoşlanıyorum" itirafında bulundu.

featured

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını geniş bir kitleye duyuran ve son olarak Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde Dubai’de tatil yapan Candan, iddialı pozlarını yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Bahar Candan havuz başında çırılçıplak! Göğüslerini…

“ARTIK KADINLARDAN HOŞLANIYORUM”

İddialı pozlarının yanı sıra yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çeken Candan, çektiği bir video ile cinsel tercihine dair itiraflarda bulundu. “Arkadaşlar, ben artık kafamda bazı şeyleri yendim ve artık kadınlardan hoşlanıyorum” diyerek cinsel tercihinin değiştiğini söyleyen Candan konuşmasının devamında konuşmasında “Erkeklerden hoşlanmadığımı kadınlardan hoşlandığımı fark ettim. Bunu anlatması çok zor” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir