Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş’ın gündemi çok farklı! Ofisinde bilgisayar oynarken görüntü verdi

Türkiye yoğun bir siyaset gündemiyle boğuşurken Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ofisinde bilgisayar oyunu oynadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Baş, "Kavgaya gerek yok. Stres atmaya birebir." dedi.

featured

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, babası Haydar Baş gibi siyaset dünyasında farklı bir profil çiziyor.

Siyaset arenasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan gerilimin yankıları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezi sırasında yanında olan gazetecilere ise çoğu kesimden tepki geldi.

“KAVGAYA GEREK YOK, STRES ATMAYA BİREBİR”

Ülkenin bu yoğun gündeminde siyasi isimlerden peş peşe sert açıklamalar gelirken Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan ezber bozan bir paylaşım geldi.

31 yaşındaki Hüseyin Baş, paylaştığı videoda birinci şahıs nişancı oyunu oynadığı görüldü. Oyun oynadığı anları sosyal medyadan paylaşan Baş’ın keyifli olduğu gözlerden kaçmadı. Video açıklamasına “Kavgaya gerek yok, stres atmaya birebir” yazan Baş’ın paylaşımına çok sayıda beğeni geldi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir