Babası ölenler için Babalar Günü mesajı! Ölmüş babalar için duygusal, dokunaklı Babalar Günü mesajları, sözleri…

Her yıl Haziran ayının 3’üncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, birçoğumuz için bir hayli duygusal geçer. Babası ölenler için Babalar Günü mesajları, geride kalanları bir hayli duygulandırır. Ölmüş babalar için duygusal, dokunaklı Babalar Günü mesajları ve sözleri, ebediyete intikal edenleri anımsamak, duygu ve düşünceleri ifade edebilmek adına büyük anlam taşır…

featured

Babası ölenler, bu Babalar Günü’nde de duygusal sözler, mesajlar, belki de fotoğraflarla avunuyor. Baba acısı çekenler, yaşadıkları acıyı, eksikliği ifade etmek için duygusal, dokunaklı Babalar Günü mesajları, sözleri ve şiirlerini tercih ediyor. Kendilerine en yakın olanı araştıran vatandaşlar, babalarına bu Babalar Günü’nde de diyemediklerini ölmüş babalar için hazırlanan duygusal, dokunaklı Babalar Günü mesajları ve sözleri ile ifade etmeye çalışıyor…

BABASI ÖLENLER İÇİN BABALAR OGÜNÜ MESAJI

Sen gittin babam. Sensiz bu kaçıncı Babalar Günü? Senin yokluğun hiç bu kadar koymamıştı. Babasıyla birlikte olan insanları her gördüğümde gözyaşlarıma hâkim olamıyorum. Toprak oldun, göçtün bu diyardan. Bizi yalnız bıraktın babam. Bu hiç olmadı, tek başına, sensiz, arkamda senin gücün olmadan, sensiz olmak çok zor babam…

En güzel Kürtçe Babalar Günü Mesajları! Kürtçe ‘Babalar Günün Kutlu Olsun’ Ne Demek?

Sen gittin ya baba, her gün sol yanım acıyor… Babalar Günün kutlu olsun….

“Zaman geçtikçe ne kadar şanslı bir insan olduğumu senin gibi bir baba tarafından büyütülmenin ne kadar güzel ve eğlenceli olduğunu anlıyorum. İhtiyacım olan her şeyi tüm sevgiyi verdiğin için teşekkür ederim. Babalar Günü’n kutlu olsun.”

“Canım babam, bana verdiğin değerle ve emekle bugünlere gelmemi sağladığın için sana minnettarım. Yaşıyor olmasan da iyi ki benim babamsın, Babalar günün kutlu olsun babacım.”

Bir babalar gününü daha sensiz geçiriyorum. Canım babam seni çok özledim bir kere daha babalar gününü kutlarım.

Bu sene de babalar gününü cennette kutluyorsun. Seni çok ama çok özledim. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Yine bir babalar günü Canım babam biliyorum sen cennetten bizi izliyorsun. Senin yokluğuna alışamadım babam. Sen hayatımızdan gidince benim hayatımda kocaman bir boşluk oluştu. Yine de Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Bir baba öldü mü bir insan ölmez, bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır ve birliği bozulur. Babalar Günün kutlu olsun babam…

Bak baba bugün babalar günü yani senin günün ben yine senin yanındayım, hemen başucundayım. Babalar günün kutlu olsun canım babam.

Allah’ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol. Babalar günün kutlu olsun.

Cennet mekânın olsun, Peygamberimiz (SAV) komşun cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle… Babalar Günün kutlu olsun canım babam.

En yeni Babalar Günü mesajları! Resimli, uzun, kısa Babalar Günü mesajları

“Her erkeğin ölümü, babasının ölümüyle başlar” Orhan Pamuk

“Sensiz bir babalar günü geçirmek beni çok üzüyor babacığım, yine de seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum ve senin gibi bir babam olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. Babalar Günü’n kutlu olsun!

Sensiz bayramlar geçiyor, babalar günü geçiyor ama sen yoksun. Sensiz ne bayramın tadı var, ne de günlerin. Seni çok özledim babacığım. Babalar günün kutlu olsun. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Mekanın cennet olsun. Babalar günün kutlu olsun

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

DOKUNAKLI, BABALAR GÜNÜ MESJALARI VE SÖZLERİ

Hiç umulmadık bir sabahın ilk saatlerinde birden gidiverdi karanlığa babam. Ne bir elveda, ne bir göz göze geliş, ne bir dokunuş. Hiç bir şey. Aniden bir boşluk ve ölüm. Hayat bunu da gösterdi bana, Babanın oğluna öğrettiği son şeyin babasızlık olduğunu da…

Sensiz ben nefes alamıyorum, tek başına kalamam ki, ben hep senin kokunu özlüyorum. Seni çok seviyorum babacığım.

Sen hiç baba diye avazın çıktığı kadar sessizce bağırdın mı hiç?

İnsanın babası olsun, olsun da varsın bin kilomеtrе uzakta olsun. Babasız bir hayat nеfеssiz bir yaşam gibi. Sеni çok özlеdim babam.

Yanımızdan ayrılalı yıllar oldu ama evimizdeki varlığın hiç eksilmedi çünkü hep kalbimdesin canım babam.

Ben hep senin yanında mutluydum baba, bak yine senin kabrinin başında buluyorum huzuru, seninle konuştukça içim rahatlıyor.

Bir baba öldü mü bir insan ölmez, bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır ve birliği bozulur. Mekanın cennet olsun babacım. Seni çok özledim.

Koca yürekli güzel babam. Yokluğunda bir babalar günü daha geçiriyorum. Seni çok ama çok özledim.

Kaç yaşında olursan ol.. Çok ağırdır babanın yokluğu…

Hep söylerdin babam okşayıp saçını seni sevmeye doymadan, senin mutluluğunu görmeden, göçüp gidersem bu dünyadan, dua et, mezarımın başucuna gel yeter derdin canım. Babam ben her gün geliyorum senin yanına babam.

Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

Derdimi, neşemi, hüznümü paylaşabildiğim tek insandın. Ben şimdi kime gideyim.

Babanın oğluna öğrettiği son şeyin ilelebet babasızlık olduğunu anlarsınız son tahlilde.

Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık. Allah’ım biz evlatları olarak babamızdan razıydık. Sen de ondan razı ol.

Babanın yokluğu eksi kırk derecedeki soğuk hava kadar soğukmuş. İnsanın babası ölünce hiçbir şey içini ısıtmaya yetmiyor.

Artık, telefonlarınıza çıkmayacak bir sesi kaybetmişsinizdir. Halen bu yaşlarda, “oğlum dikkatli giyin, hava epey soğuk” diyecek, yaşamınızdaki en şefkatli ve içten bir erkek sesini esirgeyecek hayata öfke kusarsınız giderek. Zira ölüm karanlıktır, babanın ölümü kapkaranlıktır…

Sen ölünce ben bakıyorum ama görmüyorum, ağlıyorum ama gözyaşlarım akmıyor, gülüyorum ama mutlu değilim. Mekanın cennet olsun babacığım.

Seni bir daha görememek acı verse de bana, elimi uzatıp tutamasan da her daim kalbimdesin canım babam.

Yokluğunda kor alevlere döndü yüreğim, son bir kez yüzünü görseydim, karlı dağım aslan babam.

Beraber yudumlasaydık çayımızı, beraber yaşasaydık yaşamadıklarımızı. Sadece rüyalarımda değil yanımda görebilseydim seni babacığım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir