Baba Fingo eşliğinde twerk yapan türbanlı kızın videosuna tepki

Rapçi Ben Fero'nun Baba Fingo şarkısı eşliğinde şeveke (Twerk) yapan türbanlı kızın videosuna sosyal medyada tepki yağdı.

featured

‘’Başörtüsü’’ tartışmalarının yaşandığı bugünlerde iğrenç bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Ünlü rapçi Ben Fero’nun Baba Fingo şarkısı eşliğinde bir eğlence mekanında eğlenen sözde türbanlı bir kadın, şeveke yani twerk yaparak eğlendi.

Kameraların objektiflerine doğru dans ederken birden kalçasını sallamaya başlayan kız için binlerce yorum yapıldı.

İşte Baba Fingo eşliğinde şeveke yapan türbanlı kızın videosuna gelen yorumlardan bazıları;

ne yapmak nereye varmak istediği tam olarak belli olmayan bir abla. neyse ki başı kapalı da ahlaklı olduğunu görebiliyoruz, yoksa ümmet adına çok sıkıntı olurdu

bir adet geri zekalı daha barındıran video. şu şarlatan tayfanın her şeye dil uzatıp hiçbir şeyden eksik kalmaması tam bir riyakarlık.

ben de bir an bir ahlaksızlığa şahit olacağım diye korkarak linki açtım ama thaks to god ablamızın başı örtülü olduğunu görünce içim ferahladı.

günah mı lan bu gerçekten merak ediyorum bilgili bi arkaş yanıt verebilir mi ?

az sonra burası türbanın konuyla ilgisini anlamadım diyenlerle dolacaktır. onlar gelmeden ben kendilerine referans olarak inandıkları kitapta yazanı vereyim.

yetiştiği kültür, aile tarafından sınırlanmış, istediği gibi yaşaması ve görünmesi önüne engel konulmuş olmasına rağmen özgürce eğlenmesi çok güzel. umarım ileride önündeki engelleri aşarak tamamen arzu ettiği gibi görünebilir ve yaşayabilir.

bugün de dozumuzu aldık elhamdülillah.

başı kapalı olduğu için başı açıklardan daha namuslu ve ahlaklıdır, aksini iddia eden faşisttir.

Türbanlı yırtık çoraplı sahibe kadının videosu sosyal medyayı salladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir