Baba dizisi Elif kimdir? Dilara Aksüyek hakkında her şey…

Baba Dizisi Elif Kimdir?, Baba dizisine yeni katılan Elif karakterini İstanbullu Gelin dizisiyle yıldızı parlayan Dilara Aksüyek canlandırıyor.

featured

Baba dizisi Elif karakterinin katılmasıyla entrika dozunu artıracak. Oyuncu Dilara Aksüyek, Show TV’nin başrolünde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı “Baba” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Hikâyesi Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’a, senaryosu ise Ekin Atalar’ın ait dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Tv100‘den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Aksüyek, dizide Elif karakterine hayat verecek ve 7. bölüm itibariyle izleyici karşısına çıkacak.

Merhamet dizisindeki Sadiye karakteriyle büyük dikkat çeken oyuncu, Adı Mutluluk dizisinde ise Dolunay olarak iyi bir çıkış yaptı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruze Sultan olarak izlediğimiz oyuncu, İstanbullu Gelin’deki İpek Boran olarak ise geniş kitleler tarafından tanındı.

Arıza dizisinin ardından yaz döneminde Baş Belası ile atv ekranında yer alan Dilara Aksüyek, bir süredir uzakta olduğu setlere Baba dizisiyle dönüyor. Dilara Aksüyek’in yedinci bölümden itibaren diziye katılacağı ve Elif karakterini canlandıracağı söyleniyor.

Baba dizisinin altıncı bölümü 29 Mart Salı akşamı ekrana gelecek. Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde İlhan ve Büşra’nın birbirine yakınlaştığı görülüyor. Sosyal medyada İlhan ve Büşra’nın çok sevilen bir çift haline gelmesiyle senaristler hikayenin bu yönüne eğilecek gibi görünüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir