Baba dizisi Büşra kimdir? Özge Yağız hakkında her şey

Baba dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanan fragmanında Kadir babasıyla geçmişine yönelik yüzleşirken evin içinde işler iyice karışır. Saruhanlı ailesinin yaptıkları bir bir ortaya çıkarken Büşra sonunda Emin'e isyan eder.

featured

Baba dizisi yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Kadir’in evden ayrılmasıyla köşkte ve holdingde dengeler değişir. İşleri yönetmekte zorlanan Emin iyice köşeye sıkışır. Servet, üstündeki şüphelerden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapar. Ailesi için kendini feda eden Kadir, İlhan hakkında çok önemli bilgilere ulaşır. Hastalığıyla bir kez daha sınanan Emin, bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken bu durum eve de yansır.

Ahmet’in Büşra konusunda yaptıkları Fazilet ve Emin’i harekete geçirince, Büşra’nın hamlesi herkesi şaşkına çevirir. İlhan’ın ailesi üzerindeki planlarını öğrenen Kadir, oyunu İlhan’ın kurallarıyla oynamaya karar verir ve ikili arasındaki tansiyon iyice yükselir.

BABA DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

https://twitter.com/babatvdizi/status/1505872776091025408?s=21

BABA DİZİSİNİN BÜŞRA’SI ÖZGE YAĞIZ KİMDİR

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Özge Yağız oyunculuğa küçük yaşlarda merak salmıştır. İlk, orta ve lise eğitiminden sonra oyunculuk ile ilgilenen Özge Yağız Başkent Üniversitesi mezunudur. Oyunculuk dışındaki mesleği diyetisyenlik olan Özge Yağız İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşamıştır. Burdaki performası ile beğeni toplayan genç oyuncu ardından Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan’ı oynamıştır. Ardından Star TV’de yayınlanan Sol Yanım adlı dizide rol alan Özge Yağız ardından 2021 yılında Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri adlı dizide Havva karakterini oynadı.

Özge Yağız Yemin dizisindeki rol arkadaşı Gökberk Demirci ile nişanlıdır

Baba dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Baba dizisi gerçek hikaye mi, uyarlama mı? Baba dizisi nerede çekiliyor?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir