Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde kan donduran görüntüler! Katil Mustafa Murat Ayhan, 5 parçaya ayırdığı cesedi böyle taşımış…

featured

Türkiye, Antalya’da kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun, inşaat mühendisi ve emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülüp, 5 parçaya ayrılarak ormana gömülmesini konuşuyor.

Bölgede tanınmış bir emlakçı olan Mustafa Murat Ayhan, Azra’yı 5 parçaya bölüp taşırken kaydedilen güvenlik kameraları sayesinde yakalanmıştı.

Soğukkanlılıkla parçaları böyle taşımış

Sabah’tan Halit Turan, Erdoğan Öztürk ve Yunus Emre Kavak’ın haberine göre bölgedeki MOBESE ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle birlikte katil Mustafa Murat Ayhan’ın Azra’yı vahşice parçalayıp taşıdığı o anların görüntüsü ortaya çıktı.

Görüntülerde lükse düşkün, kravatlı cani Mustafa Murat Ayhan’ın askılı çantayı önüne asarak ağzında maskeyle soğukkanlı bir şekilde yürüdüğü görüldü.

Ekonomik durumu iyi olan, marka giyinen ve gösterişi seven kravatlı caninin vahşetin ardından spor kıyafetle dışarı çıkıp, parçaladığı cesedi askılı çantaya koyduğu, karnının üstüne getirdiği çantayla cesedin parçalarını taşıdığı görüldü.

Görüntülerde, maske takan caninin soğukkanlı bir şekilde evinden çantayla çıktığı ve boynuna astığı çantayla yolda ilerlediği görülüyor. Ayhan’ın eşinden boşandığı, bir erkek çocuğu olduğu kaydedildi.

Kafatası bulundu

Adana’dan Antalya’ya gelerek DNA örneği veren baba çaresizlikten iki elini başının arasına alarak uzun süre gözyaşı döktü. Babayı gören herkes gözyaşlarına boğuldu.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cesedinin baş kısmı bu sabah bulundu. Katil zanlısı Ayhan’ın yeri hatırlayamadığı sürekli olarak farklı alan gösterdiği ortaya çıktı.

Gözaltı sürecinde koronavirüs testi yapılan Ayhan’ın test sonucunun negatif olduğu belirlendi. Ayhan, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ‘Canavarca hisle adam öldürmek suçundan’ tutuklandı.

Katil Mustafa Murat Ayhan uçurumdan atmıştı… Azra Gülendam Haytaoğlu’nun kafatası bulundu!

Ablasına son mesaj

Azra’nın en büyük hayalinin gazeteci olmak olduğunu söyleyen halası Medine Haytaoğlu; “Üniversite sınavında yüksek bir puan almıştı. Neden bu bölüm dediğimde ‘halacım bu benim hayalim. Ezilen kadınların sesi olacağım’ demişti. Sosyal medyadan bir sayfa açmıştı. Haber yazıp oralardan paylaşıyordu. İlk haberini yazdığında mutluluk içinde beni arayıp haber vermişti. Hepsi yarım kaldı, daha 21 yaşında hayallerinden kopardılar onu. Artık kızlarımız ölmesin. Onun ölümü son olsun. Güneşi gülüşüne sığdıran bir yavrumdu. ‘Meşhur olacağım hala’ diyordu. Böyle meşhur olması bizi yaktı” dedi.

“Beni merak etme”

Ablası Ezgi Tuğba Haytaoğlu ise Azra’nın ona attığı son mesajını paylaşarak şunları söyledi; “Biz abla kardeşten öteydik. Eğlenmeyi çok severdi, eğlenmeden duramazdı. Astım hastasıydı, kovid olunca biraz psikolojisi bozulmuştu. Bana son mesajı ‘abla bir arkadaşımın evine geldim, beni merak etme, iyim’ yazıp kalp oldu.”

“Ondan sonra en son telefonu sabah saat 9 gibi falan açıkmış. Bir daha da asla haber alamadık” dedi. Abla Ezgi Tuğba Haytaoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘Ablamm huzurda mısın ablam’ paylaşımı yaptığı da görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir