Yılın transfer bombası! Aziz Yıldırım’ın hayalini Dursun Özbek gerçekleştiriyor

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın 2010’da Fenerbahçe'ye transfer etmek istediği Şilili yıldız Alexis Sanchez, Dursun Özbek'in Galatasaray'ına transfer olmak üzere. Bir anlamda Aziz Yıldırım'ın rüyasını Dursun Özbek gerçekleştirmiş olacak.

featured

Aziz Yıldırım’ın 2010 Dünya Kupası’ndaki performansı sonrası hayalini kurduğu ve transferi için 15 milyon euro teklif ettiği Alexis Sanchez’i Dursun Özbek Türkiye’ye getiriyor. Sarı kırmızılı takım, Şilili yıldızı her an kadrosuna katabilir.

AZİZ YILDIRIM İSTEDİ, DURSUN ÖZBEK KAPIYOR

2010 yılında dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından ısrarla istenen yıldız oyuncu Alexis Sanchez, 26 milyon euro bedelle Barcelona’ya transfer olmuştu. Aziz Başkan’ın hep hayalinde kalan bu transfer, 12 sene sonra rakip kulüp başkanı Dursun Özbek tarafından gerçeğe dönüştürülüyor.

Spor Gecesi programında yer alan iddiaya göre; Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Milano’da Sanchez’in temsilcileriyle görüşme gerçekleştirdi.

İtalya’da birçok yıldızla temas halinde olan Timur, Inter’de istenmeyen adam olan Şilili yıldızı kadroya dahil etmenin planlarını yapıyor. 7 milyon euro maaşıyla Inter’in kadrodan çıkartmak istediği ve birçok talibi olan 33 yaşındaki golcü, Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyor. Ancak pazarlıklar hararetli bir şekilde devam ediyor.

IGOR TUDOR KAPABİLİR

Alexis Sanchez için en iddialı kulüp Igor Tudor yönetimindeki Marsilya. Oyuncunun ise Marsilya olmazsa La Liga’ya gitmek istediği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin oyuncuyu ikna ederek kadroya katma ihtimali yabancı basına göre bir hayli yüksek.

33 yaşında olan ve kariyerinde düşüşe geçen Alexis Sanchez, geçtiğimiz sezon Inter formasıyla çıktığı 38 maçta 9 gol 5 asiste imza attı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir