AYT 2022 matematik zor muydu, kolay mıydı? 2022 AYT matematik sınav yorumları!

Üniversiteli öğrencilerin girdiği AYT sınavı tamamlandı. Sınav sonrası Twitter’dan da yorumlar gelmeye başladı. Özellikle matematik konularının zorluğundan şikâyet eden öğrenciler, duruma isyan etti. Peki AYT 2022 matematik zor muydu, kolay mıydı? İşte 2022 matematik sınav yorumları…

featured

ÖSYM’nin düzenlediği YKS’nin ikinci oturumu da tamamlandı. Dün TYT, bugün ise AYT sınavına giren adaylar, özellikle sosyal medyada yapılan yorumları dikkatle takip ediyor. Birçok öğrenci, Alan Yeterlilik Testi’ndeki (AYT) matematik sorularının zor olduğunu söyledi. İşte 2022 AYT matematik sınav yorumları…

AYT zor muydu, kolay mıydı? 2022 YKS TYT AYT soru yorumları!

AYT SINAV YORUMLARI 2022

YKS sınavının 2. oturumu olan AYT sınavı sona erdi. Sınavın bitmesiyle beraber adaylar sosyal medya üzerinden genel olarak Matematik ve Edebiyat sorularında zorlandığını ifade etti.

Özellikle sayısal soruların zorluğundan yakınan adaylar çeşitli paylaşımlarla sınav hakkındaki yorumlarını anlattı.

YKS 2022 soru kitapçığı yayınlandı mı? TYT ve AYT soruları ve cevap anahtarı PDF’leri ne zaman yayınlanacak?

YKS TYT VE AYT SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ÖSYM’nin tüm merkezi sınavlarında sınav soruları ve cevap anahtarı sınav günü ya da sınavdan bir gün sonra adayların erişimine açılıyor. Sınava giren adaylar tüm sorulara 10 gün boyunca erişebiliyor. Sınava girmeyenler ise soruların yalnızca bir bölümünü görüntüleme hakkına sahip oluyor.

AYT’deki Aslı sorusunun cevabın nedir? AYT’de Aslı’nın 4 GB telefon hafızası sorusunun cevabı

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS’ye ilişkin soru ve cevapların tüm hakları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Kurumu’na ait olduğundan bu soruların izinsiz yayılmasına izin verilmiyor. YKS soruları ve cevapları ÖSYM tarafından erişime açıldığında sabah.com.tr’de yer alacak. TYT, AYT ve YDT oturumlarının her birine ilişkin soru ve cevaplar ayrı ayrı yayınlanacak. YKS çıkmış sorularına erişen adaylar, sınav sonuçları açıklanıncaya kadar soru ve cevapları analiz ederek tahmini puanlarını hesaplayacak.

AYT 2022’de Hz. Yusuf sorusu gündem oldu!

2022 AYT MATEMATİK YORUMLARI…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir