Ne şehit diyebildi ne PKK! Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan: ‘Mersin’deki saldırı neyin nesi belli değil’

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, dün Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen saldırı ile ilgili skandal ifadeler kullandı. Terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru için "Hayatını kaybetti" ifadesini kullanan Ayşenur Arslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarına rağmen saldırı hakkında, "Mersin'deki saldırı neyin nesi belli değil. Bilgi karışıklığı var." dedi.

featured

Mersin’in Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi’nde polisevine teröristlerce saldırı gerçekleştirildi. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen alçak saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Saldırı sonrası kameraların karşısına geçen Bakan Soylu, kamuoyunu bilgilendirdi ve saldırının terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirildiğini açık açık ifade etti.

“ŞEHİT” DEMEK YERİNE “HAYATINI KAYBETTİ” DEDİ

Hain saldırıdan saatler sonra konuşan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, tepki çeken açıklamalarda bulundu. Arslan, saldırıda teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru için ‘şehit’ demek yerine “Hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

“NEYİN NESİ BELLİ DEĞİL, BİLGİ KARIŞIKLIĞI VAR”

Arslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına rağmen saldırı ile ilgili skandal ifadeler kullanmaya devam etti, “Mersin’deki saldırı neyin nesi belli değil, bilgi karışıklığı var” dedi.

Mersin’de polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan’ı hapisten CHP çıkarmış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir