Süleymancılara ait öğrenci yurdunda çocukları döven Aykut Ersöz tutuklandı

Esenler Atışalanı Caddesi'nde bulunan Süleymancılara ait öğrenci yurdunda, öğrencilere şiddet uygularken güvenlik kamerasına görüntüleri yansıyan Aykut Ersöz, çıkarıldığı mahkemece basit yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

featured

Esenler Atışalanı Caddesi’nde bulunan bir öğrenci yurdunda, öğrencileri dövdüğü anların ortaya çıkmasının ardından görevli Aykut Ersöz gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aykut Ersöz çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ‘basit yaralama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başka cemaat olsaydı İYİ Partililer sosyal medyayı yıkmıştı! Süleymancıların yurdundaki dayak skandalına soruşturma…

“İKAZ ETMEME RAĞMEN KONUŞMAYA DEVAM ETTİLER”

Aykut Ersöz ifadesinde, “Ben maden mühendisiyim. Dernekte hatırladığım kadarıyla 2021 Nisan ayında büro işçisi olarak girdim. Derneğin bünyesinde erkek öğrenci yurdu bulunmaktaydı. Ben dernekte evrak işleriyle uğraşıyordum. Sayısalım iyi olduğu için bazen çocuklara derslerinde yardımcı oluyordum. Video görüntülerindeki olay 17 Mart tarihinde meydana geldi. Yurtta etüt sırasında çocuklar sınavlarına çalışıyorlardı. Ben de çocuklara yardımcı olabilmek için etüde girmiştim. Ben çocukları sürekli konuşmamaları yönünde ikaz etmeme rağmen konuşmaya devam ettiler.” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARDAN ÖZÜR DİLEYEREK TATLIYA BAĞLAMIŞTIM”

Aykut Ersöz ifadesinin devamında, “M.E.P. isimli öğrenci bana karşı alaycı tavırda bulundu. Diğer arkadaşlarını da bu şekilde davranarak gürültü yapmaya yönlendirdi. Hep beraber gürültüyü arttırdılar. Bir anlık öfkeyle sessizlik sağlamak için çocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Ben olaydan sonra 18 Mart tarihinde dernekten istifa ettim. Şu anda işsiz durumdayım. Ben yaptığım hatanın farkına vardım. Sonrasında çocuklardan özür dileyerek ortamı tatlıya bağlamıştım. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim. Serbest bırakılmayı talep ederim” dedi.

Dayak skandalının yaşandığı Süleymancılara ait yurda Ekrem İmamoğlu para akıtmış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir