Aykut Erdoğdu skandalında yeni gelişme! Tuba Torun’un ses kaydı ortaya çıktı: Ben kadın hakları diye g*tümü yırtıyorum vekil olamıyorum

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun'la ilgili yaşanan skandalda yeni bir ses kaydı daha ortaya çıktı. Yeni kayıtta Tuba Torun'un "Dolarla vekil oluyorlar, ben ‘kadın hakları’ diye g*mü yırtıyorum, olamıyorum" ifadeleri duyuluyor.

featured

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun’la ilgili sosyal medyaya ikinci bir ses kaydı düştü.

Twitter’daki Özge isimli hesaptan bugün saat 17.32’de yapılan ikinci ses kaydı paylaşımında Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Pomen ile yeni eşi CHP Yüksek Kurul üyesi Tuba Torun arasında yapılan konuşma yer alıyor.

“BEN G*TÜMÜ YIRTIYORUM OLAMIYORUM”

Söz konusu kayıt, Özge adlı hesaptan “Dolarla vekil oluyorlar, ben ‘kadın hakları’ diye g*mü yırtıyorum, olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı.

Torun, ağlayarak yaptığı anlaşılan konuşma sırasında “istifa etmekten” söz ediyor. Söz konusu konuşmanın son gelişmelerden birkaç ay önce yapıldığı anlaşılıyor.

 

Eski eşi Özge Erdoğdu, CHP’li Aykut Erdoğdu’yu ifşaladı! Yeni eşi Tuba Torun hastaneye kaldırıldı: ’50 kişi ile yatmış’

Ekrem İmamoğlu’nun ‘Beni savunmayan milletvekilleri gününü görecek’ çıkışı sonrası Aykut Erdoğdu’nun kasetinin patlaması tesadüf mü?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir