Aygün Aydın’ın yeni sevgilisi Süha Yaman Koç hayali mi? Hakan Sabancı’yı kıskandırmak için…

featured

Hakan Sabancı’nın kendisini hamile bıraktıktan sonra ayrıldığını iddia etmesi nedeniyle bir anda magazin gündeminin üst sıralarına oturan Aygün Aydın, geçtiğimiz günlerde Sabancı’nın avukatlarının şikayetiyle hapse girmişti. Sabancı hakkındaki açıklamalarına son vermeyen Aydın, yine şikayet üzerine bu sefer 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sabancı’ya ağır ifadeler kullanan Aydın, kalbini yeni sevgilisine kaptırdığını açıkladı.

Sabancı’yı bıraktı Koç’u aldı! Hakan Sabancı’nın belalısı Aygün Aydın dudak dudağa pozla ilan etti

“EN BÜYÜK KARANLIĞIMDA DOĞAN GÜNEŞİM”

Aydın, yeni sevgilisiyle öpüşürken çektirdiği kareyi Instagram’dan yayınladı. Aydın, yeni sevgilisi Süha Yaman Koç’la karesine “En büyük karanlığımda doğan güneşim. Dünyamdan çok uzakken hayatımın en büyük iyikisi olduğun için teşekkür ederim sevgilim” yazarak, kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu.

HAYALİ SEVGİLİ Mİ?

Pek çok açıklamasının hayali olduğu konuşulan ve gündemde yer almak için kendi yazdığı senaryoları gerçekmiş gibi aktardığı söylenen Aygün Aydın’ın yeni sevgilisi olarak açıkladığı Mustafa Süha Koç’u henüz gören olmadı.

Instagram hesabından peş peşe  “romantik akşam” videoları yayınlayan Aygün Aydın’ın videolarda tek başına olması dikkatlerden kaçmadı.

 

SÜHA YAMAN KOÇ KİMDİR?

Aygün Aydın’ın hayali sevgilisi olduğu iddia edilen Süha Yaman Koç, kimse tarafından tanınmıyor. Yeni açılmış Instagram sayfası ise gizli ve sadece 3 paylaşım yapılmış.

Hakan Sabancı’ya musallat olan Aygün Aydın şizofren mi yoksa piyasa yapma derdinde mi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir