Aydın Ağaoğlu: “İstanbul Bilişim bir FETÖ organizasyonudur”

featured

 

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, Çiftlik Bank uyarısından sonra İstanbul Bilişim için de çarpıcı bir uyarıda bulundu. Ağaoğlu, İstanbul Bilişim‘i bir “FETÖ organizasyonu ” olarak nitelendirdi.

Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, 2 yıl önce bir gazeteye verdiği röportajda Mehmet Aydın’ın arkasında uyuşturucu baronlarının olduğunu iddia etmişti.

Ardından Çiftlik Bank vurgunuyla ilgili, bir televizyon yayınında, “Bunlar dolandırıcı”, demişti. Kısa bir süre sonra Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, Arjantin’den aranıp Mehmet Aydın tarafından, “Bunu yanına bırakmayız, bunun hesabını vereceksin” diye tehdit edilmişti.

Çiftlik Bank konusunda haklı çıkan Aydın Ağaoğlu bu kez de İstanbul Bilişim ile ilgili bir uyarıda bulundu. “Çiftlik Bank rezaleti gibi bir skandal daha yaşıyoruz. Bakın daha önce de demiştim” diye uyaran ve uyarıları da doğru çıkan Ağaoğlu, İstanbul Bilişim’in bir “FETÖ organizasyonu” olduğunu iddia etti.

Ağaoğlu’nun iddialarının kaynağı gazeteci Dinçer Gökçe, Twitter hesabından İstanbul Bilişim ile ilgili yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Mağdur ettiği binlerce müşterisiyle gündeme gelen İstanbul Bilişim’in kurucusu Özgür Güleç, FETÖ’nün “parlak çocuğu” olarak anılıyordu. Güleç, bandrol yolsuzluğu ile TRT’yi 800 milyon Euro’ya yakın dolandırmıştı.

Şirket, dönemin FETÖ’cü Mali Şube Müdürü Hamza Tosun tarafından kapatıldı. Güleç’in 100’e yakın paravan firma üzerinden yaptığı vurgun ne yazık ki yanına kâr kaldı. Güleç daha sonra şirketi ‘devretti’. Bu kez, daha önce yanında çalışan Ediz Akın, şirketin yeni sahibi olarak ortaya çıktı.

Şirketin Almanya’daki bir biriminde çalışan daha sonra İstanbul Bilişim’in yeni sahibi olarak ortaya çıkan Ediz Akın da geçen yıl şirketi ‘devretmiş’ göründü. Nurettin Yavuz isimli, Diyarbakır Yenişehir adresine kayıtlı bu kişinin ne iş yaptığı ise belirsiz. GMY Serdar Gülmez ve Levent Menteşe ise, bir çok ‘patron’ gelip geçse de halen şirkette yer almaya devam ediyor. Özgür Güleç’in, FETÖcülerin desteğiyle yaptığı vurgunun hesabı sorulmadığı gibi şimdi geride çok sayıda insan, satın aldıkları ürünün ödemesine yapmalarına rağmen ürünlerini alma derdinde.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir