Ayça Ayşin Turan’dan olay pozlar

Güzelliğiyle ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Ayça Ayşin Turan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.

featured

Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ı herkes birbirine çok yakıştırmış ve ikilinin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ama merak edip araştırdım ve öğrendim ki, durum öyle değilmiş!

ayça ayşin turan instagram

Bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Hatta söylendiği gibi Murat Boz’la öyle uzun uzadıya bir tanışıklığı bile yokmuş! Bir dijital platformun yemeğinde tanışan ikili, “O Ses Türkiye”nin çekimlerinde ikinci kez bir araya gelmiş.

ayça ayşin turan kimdir

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992’de Sinop’ta dünyaya geldi.

Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011-2012 yılları arasında FOX’ta yayımlanan Türk yapımı Dinle Sevgili adlı günlük dizide Gülfem rolüyle tanındı.

ayça ayşin turan katar

 2014 yılında Karagül adlı dizide Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlikeli filminde Zeliş karakterine hayat verdi.

Benzer Haberler
ayca-aysin-turan-murat-boz-sevgili-mi
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan sevgili mi? 2023 O Ses Türkiye’de romantik dakikalar…
o-ses-yilbasi-ayca-aysin-murat
Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın samimi videosu ifşa oldu
0f61b987-109b-45a8-886b-2d3bacfac962
O Ses Türkiye Yılbaşı’nda Murat Boz geldi, Ayça Ayşin Turan gitti

Karagül dizisinden sonra 2016-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem adlı dizilerde başrolde oynadı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı.

ayça ayşin turan pozlari

  Zemheri dizisinde başrol oyuncusu olarak “Firuze” karakterini canlandırdı. Ekim 2020 tarihinde başlayan Arıza dizisinde başrol olan “Halide” rolü ile ekranlarda oldu. 15 Haziran 2021 tarihinde yayına başlayan ve 11 Aralık 2021 tarihinde sona eren Ada Masalı adlı dizide başrol olan “Haziran Sedefli” karakterini canlandırdı.

ayça ayşin turan sevgilisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir