Ayça Ayşin Turan güzelliğine güzellik kattı! Yeni tarzıyla görenleri kalbinden vurdu

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ayça Ayşin Turan, yeni tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Ayça Ayşin Turan'ın son paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

featured

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan güzelliğiyle adından sıkça bahsettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu son paylaşımıyla hayranlarını kalbinden vurdu.

Yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu hayranlarının beğeni yağmuruna tutuldu.
İşte Ayça Ayşin Turanın yeni tarzı;

AYŞE AYŞİN TURAN ZİRVEDE

Oyuncu bilgi bankası olarak bilinen IMDb’nin Starmetre sonuçları ortaya çıktı. 31 Ekim 2022 tarihi itibari ile yenilenen listede Türk oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan’ın büyük bir sıçrama yaparak birinciliğe yerleşti.

En son geçen sezon Ada Masalı isimli diziyle başarılı bir çıkış yapan ünlü oyuncu, bu yapımdaki partneri Alp Navruz ile de aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin ayrılık haberleri de yakın zaman önce geldi. Ayça Ayşin Turan’ın IMDb’nin sıralamasında birinciliği büyük bir atak ile ele geçirmesi de şaşırtıcı oldu. Zira oyuncunun yayında bir dizisi yok ve hayranları heyecanla yeni proje müjdesi bekliyor.

Ayça Ayşin Turan’ın en popüler Türk oyuncu olduğu listede son haftalarda Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir popülerlik elde eden Afra Saraçoğlu sekizinci durumda bulunuyor. Geçen hafta da yine aynı sırada bulunan Afra Saraçoğlu’nun puanlarında bir miktar düşüş olsa da sıralaması değişmedi.

Afra Saraçoğlu bu kadar etkili bir dizi çıkışı yapmışken, şu anda yayınlanan bir dizisi olmayan Ayça Ayşin Turan’ın en popüler Türk oyuncu olması da ilginç bir durum olarak dikkat çekiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir