Alp Navruz ile aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Ada Masalı dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla görenleri kendine hayran bırakıyor. Sevgilisi Alp Navruz ile birlikteliğine devam eden güzel oyuncu 'Çocuklarımız İçin Boyuyoruz’ projesine destek verdi.

featured

Ada Masalı adlı dizide tanışıp, roldeki aşklarını gerçek hayatlarına da taşıyan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşıyor. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çifti sık sık sosyal medya hesaplarından aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Geçen aylarda final yapan “Ada Masalı” dizisinde iki aşığı canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un, sonrasında dizi aşkları gerçek olmuştu. Başlarda birlikteliklerini reddeden ikili, birkaç ay önce aşk yaşadıklarını itiraf etmişti.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BOYUYORUZ

Ayça Ayşin Turan, Murat Boz, Cihangir Ceyhan ve Hülya Kalyoncu gibi isimler, “Ben de Varım, Ben de Boyuyorum” sloganıyla yola çıkan ‘Berfin Uluman ile Çocuklarımız İçin Boyuyoruz’ projesine destek verdi.

15 Ekim 2022 tarihinde CVK Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek sergiden elde edilen gelirin tamamı, TOÇEV çocuklarının eğitimine bağışlanacak.

Ayça Ayşin Turan’dan sıfır makyaj pozu! Güzelliğiyle hayran bıraktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir