Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan sevgili mi? 2023 O Ses Türkiye’de romantik dakikalar…

O Ses Türkiye bu akşam yılbaşı özel programına Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz arasındaki sıcak dakikalar damga vurdu.

featured

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı programda Ayça Ayşin Turan performansıyla büyük dikkat çekti. Ayrıca Murat Boz ile arasındaki samimi diyalogda geceye damga vurdu.

AYÇA AYŞİN TURAN VE MURAT BOZ SEVGİLİ Mİ?

Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz kasım ayı başında bir davette yakınlaşmış, aralarında aşk dedikodusu çıkmıştı. Ayça Ayşin Turan sorular karşısında gülümseyerek sessiz kalmıştı. Ama geçen hafta Murat Boz kesin bir dille “Sevgili değiliz” açıklaması yaptı.

Öte yandan O Ses Yılbaşı programında samimi görüntüler veren ikili birlikte düet de yaptı. Murat Boz, “Merhaba Murat ben. Hiç birinize vermem. Çok güzelsin. Haberlerde okudum ve sen ‘saçını ektir’ demişsin. Ben de hemen ektirdim, beni seçmezsen söktürtürüm.” dedi.

“AYÇA’YI HİÇBİRİNİZE VERMEM”

Haklarında aşk dedikoduları çıkan hatta sırf Ayça Ayşin Turan istedi diye saç ektirdiği öne sürülen Murat Boz, programda bu haberlere de imada bulundu.

İki isim programda düet de yaptılar.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992’de Sinop’ta doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan’ın babası Kastamonulu, annesi ise Sinoplu’dur.

Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011-2012 yılları arasında Türk yapımı Dinle Sevgili adlı günlük dizide Gülfem rolüyle tanındı. 2014 yılında Karagül adlı dizide Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlikeli filminde Zeliş karakterini canlandırdı.

Karagül dizisinden sonra 2016-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem adlı dizilerde başrolde oynadı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. Zemheri dizisinde başrol oyuncusu olarak “Firuze” karakterini canlandırdı. Ekim 2020 tarihinde başlayan Arıza dizisinde başrol olan “Halide”yi canlandırdı.

15 Haziran 2021 tarihinde yayına başlayan ve 11 Aralık 2021 tarihinde sona eren Ada Masalı adlı dizide başrol olan “Haziran Sedefli” karakterini canlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir