Ayça Ayşin Turan imajını yeniledi

Güzelliği kadar başarılı oyunculuğuyla da kendisinden bahsettiren oyuncu Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi.

featured

Karagül, Meryem, Zemheri, Ada Masalı, Hakan: Muhafız, Sevimli Tehlikeli gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Alp Navruz ile 2022 yılının sonlarına doğru ilişkisini sonlandırmıştı.

İkilinin, Navruz’un Etiler’deki ünlü bir AVM’nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleştiği için ayrıldığı öne sürülmüştü. Ayrıca, Alp Navruz’un Ayça Ayşin Turan’ı geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gittiği Çeşme tatilinde de alttığı iddia edilmişti.

Aldatma haberlerini şaşkınlıkla okuduğunu belirten Navruz sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmış ve “Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca ‘iddia’ olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar, açıklama yapmak istemedim. Fakat artık, kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek isterim ki, her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı, saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin; sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle. Saygılarımla.” ifadelerini kullanmıştı.

Alp Navruz’dan ayrıldıktan sonra adı şarkıcı Murat Boz ve işletmeci Umut Evirgen’le aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan da özel hayatıyla ilgili son olarak ”Arkadaşlar gerçekten hayatımda kimse yok. Olsa saklayacağım bir durum da yok. Ben bunları konuşmayı zaten sevmiyorum” açıklamalasını yaparak iddialara noktayı koymuştu.

ayça ayşin turan

 SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ

Güzel oyuncu, son olarak imajını tazeledi. Yeni görüntüsüyle sosyal medyada gündem olan Ayça Ayşin Turan’a övgüler yağdı. Turan’ın yeni hali, takipçileri tarafından çok beğenildi ve tam not aldı.

HAYRANLARI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Ayça Ayşin Turan uzun zamandır açık renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatıp kısacık kestirdi. Uzun yıllardır aynı şekilde görmeye alıştığımız saçlarına vea etti. Yeni halini 6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından da paylaşmayı ihmal etmedi. Turan’ın yeni imajına hayranlarından yorum yağdı. Ünlü oyuncunun paylaşımları henüz 24 saat bile olmadan 300 bine yakın beğeni aldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir