Ada Masalı’nın aşıkları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan hayranlarını heyecanlandıran haber! Yeniden birlikte kamera karşısında…

Ada Masalı dizisinde iki aşığı canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un rolü kısa süre sonra gerçek aşka dönüşmüş, çift izleyiciler tarafından çok yakıştırılmıştı. Şimdilerde ise Alp Navruz'un anlaşma sağladığı "Cennet'in Çocukları" dizisindeki partnerini oynaması için sevgilisi Ayça Ayşin Turan'a teklif gitti.

featured

Geçen aylarda final yapan “Ada Masalı” dizisinin yıldızları Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un dizi aşkı gerçek olmuştu.

Birliktelikleriyle göz kamaştıran ikiliden Alp Navruz, sevgilisiyle rol aldığı dizinin final yapmasının ardından yeni proje anlaşmasını sağladı.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği “Cennet’in Çocukları” dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Navruz’un, yanına kadın başrol için Ayça Ayşin Turan’ın düşünüldüğü öğrenildi.,

Sevenlerinin birbirine çok yakıştırdığı çiftin bir kez daha kamera karşısına birlikte geçmeleri istendi.

SICAK BAKMAMIŞTI AMA…

Ancak Ayça Ayşin Turan bu teklife ilk başta sıcak bakmadı. Sevgilisiyle aynı projede yer almak istemeyen güzel oyuncu, bu adımın kariyerini olumsuz etkileyeceğini düşündü.

Fakat Hürriyet’in haberine göre Gold Film’in, Turan’a bölüm başına, Alp Navruz’a da verecekleri 150 bin TL teklif etmeleriyle güzel oyuncunun yelkenleri suya indi!

Başrol oyuncuları arasında eşit ücret politikası güden yapım şirketinin bu tavrı, Ayça Ayşin Turan’ın çok hoşuna gitti.

Ayça Ayşin Turan da baştan çekimser kaldığı teklifi değerlendirmek için şimdi zaman istedi.

Turan teklifi kabul ederse, hayranları bir kez daha taze aşıkları kamera karşısında birlikte izleyebilecek…

Başrolde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç var! “Sen İnandır”ın çekimleri başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir