Ayasofya’da maskesiz paylaşım yapan vekil Koronavirüs oldu!

featured

Ayasofya Camisi’nin açılışına katılıp maskesiz olduğu anların görüntüsünü paylaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın corona testi pozitif çıktı. Daha önce açılışa katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin de testleri pozitif çıkmıştı. AK Parti’li vekillerin fotoğraflarda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da dahil birçok isimle sosyal mesafe gözetmeksizin yakın temasta bulunduğu görüldü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akay, “Değerli hemşehrilerim, düzenli olarak yaptığımız Covid-19 testlerimiz negatif çıkmıştı. Ancak dün yaptırdığımız testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Şu anda evimde dinlenmekteyim ve hamd olsun sağlık durumum gayet iyi. Dualarınızı esirgemeyiniz” dedi.

AYASOFYA’DAN MASKESİZ GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

Ayasofya Camisi’nin açılışına katıldığı gün bir görüntü paylaşan Akay’ın maske takmadığı kameralara yansımıştı. Akay’ın bazı fotoğraflarda da maske kullanmadığı görüldü.

ALİ ERBAŞ İLE YAKIN TEMAS

Paylaştığı fotoğraflarda birçok isimle sosyal mesafe kuralına uymadan yakın temasta bulunduğu görüldü. Akay’ın yakın temasta bulunduğu isimler arasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da bulunuyor.

AYASOFYA AÇILIŞINA KATILAN 2 AK PARTİ’Lİ VEKİL VİRÜS KAPMIŞTI

Akay, Ayasofya Camisi’nin açılışına katıldıktan sonra corona virüse yakalanan 3. isim oldu. Daha önceden Ayasofya açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AKP Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi’nin de Covid-19 test sonucu pozitif çıkmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir