Avukat Dilara Yıldız’ın öldürülme anı görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da 29 yaşındaki avukat Dilara Yıldız'ın eski nişanlısı tarafından öldürülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

featured

İstanbul Tuzla’da restoranda eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından katledilen avukat Dilara Yıldız cinayetinin kan donduran görüntüleri ortaya çıktı.

10 GÜN BOYUNCA EVDE BEKLEDİ

Katil Oktay Dönmez, duruşmaları nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Avukat Dilara Yıldız’ın Tuzla’da bulunan evinde 10 gün boyunca gelmesini bekledi. İddiaya göre, katil Oktay Dönmez, Avukat Dilara Yıldız eve geldiğinde silah zoruyla Yıldız’ı alıkoyarak darp etti. Dönmez, daha önceden hazırladığı senetleri Yıldız’ın imzalamasını ve Yıldız’a ait olan otomobili kendi üzerine geçirmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Katil Dönmez tarafından zorla alıkonularak polis merkezinin yanında bulunan restorana getirilen Avukat Dilara Yıldız burada bir süre katil Dönmez ile oturdu. Çevredekilerin iddiasına göre, Yıldız lavaboya giderken dahi katil Oktay Dönmez, Yıldız’ın yanından ayrılmadı. İkili restoranda bir süre konuştuktan sonra, olay yerine gelen polis ekiplerini gören Dönmez panik yaparak ayağa kalktı. Dilara Yıldız’a 5 el ateş eden Dönmez olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Yıldız olay yerinde vücuduna aldığı kurşunlar ile hayatını kaybetti.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul’da eski nişanlı tarafından öldürülen avukat Dilara Yıldız’ın öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bir restoranda Dilara Yıldız‘ın Oktay Dönmez‘in yanında oturduğu, karşılarında ise başka bir şahsın bulunduğu görülüyor.

Yıldız’ın endişeli bir ifadeyle ellerini yüzüne doğru götürdüğü, telefonla görüşen şüpheli Dönmez’in telefonu kapatıp bir anda ayağı kalktığı, Dilara Yıldız‘ın şüpheliye engel olmaya çalıştığı görülüyor.

Katil Dönmez’in Yıldız’ı yere doğru ittiği, yere düşen genç kadına peş peşe ateş ettiği görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir