EDHO’nun bitmesinin asıl nedeni ortaya çıktı! İşte ATV ve BVB Yapım arasındaki krizin detayları…

featured

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın (EDHO) 7. sezonunun ekrana gelmesini merakla bekleyen herkes geçtiğimiz haftalarda büyük bir şok yaşamıştı.

200. bölümüyle izleiyiciyle buluşması gereken EDHO, ani bir kararla final yapmıştı.

Başkan bir kanala geçeceği iddia edilen EDHO’nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ise dizinin bittiğini söyleyerek veda paylaşımı yapmıştı.

EDHO krizi çözülemedi! Oktay Kaynarca’dan veda paylaşımı…

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, ATV ile yapımcı arasında para krizi çıktığı ve sözleşme imzalanmadığı, talepler karşılanmadığı için sorunlar olduğu bilgileri ortalığa yayıldı. Bu konularla ilgili hem yapımcı hem de kanal tarafından bilgiler alan Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu ise farklı bir noktaya dikkatleri çekti.

DİZİNİN BİTME SEBEBİ 12 KARAKTER OYUNCUSU MU?

Dizinin hikayesine de ATV’nin müdahale ettiği ortaya çıktı. Ali Eyüboğlu, bu müdahale ile ilgili kendisine gelen bilgileri şu sözlerle aktardı:

“Duyduğum kadarıyla, dizinin içerisinde derin devletin daha üstü bir karakterler vardı. Zaman zaman yok oluyorlardı. atv, senaryoya müdahale etti. Şimdi onlar da başka bir çıkış yolu için gidiyordular. Kanal ile yapım şirketi arasında ilişkiler sertleşmeye başladı. Sezona girerken 12 yeni karakter oyuncusu dahil ettiler. atv bunların paralarını kabul etti. Çekim başladı fakat sözleşmeyi imzalamadıkları için yapım şirketi de resti çekti, iş bu noktaya geldi.”

EDHO BAŞKA KANALA GEÇECEK Mİ?

Maliyeti yüksek bir yapım olan bu dizinin başka bir kanala geçilebilmesi de atv ile yeni kanalın anlaşmasına bağlı gözüküyor.

Ali Eyüboğlu, aynı ekibin aynı tatta yeni bir dizi yapabileceğini ama bunu Star TV ve Show TV dışında bir kanalda yayınlanmasının pek mümkün olmadığını belirtti. Eyüboğlu, BVB Yapım’ın sahibi Bahadır Özdener’in kendisine, “Senin de seveceğin, izleyeceğin bir diziyi inşallah yeniden hayata geçirebiliriz” dediğini de aktırdı.

Bu da gösteriyor ki ilerleyen dönemde BVB Yapım’dan sürpriz bir atak gelebilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir