Karadenizlilere hakaret eden ‘Ham çökelek’ Atilla Taş’a büyük tepki! ‘Ya uşağım sen bir s…. bilmeysun’

Şarkıcılıkta dikiş tutturamayanınca sosyal medyadan trollük yaparak gündemde kalmayı başaran ‘Ham çökelek’ Atilla Taş’ın Karadenizlilerle ilgili söylediği skandal sözler tepki çekti. Gelen tepkilerin ardından çark eden Taş, özür dilemek zorunda kaldı.

featured

FETÖ’nün medya yapılanması davası nedeniyle hapis yatan şarkıcı Atilla Taş‘ın, Karadenizlilerle ilgili söylediği iddia edilen sözler tepki topladı…

CHP’de büyük kavga! Atilla Taş ile Canan Kaftancıoğlu Twitter sohbet odasında birbirine girdi

Twiter da bir sohbet odasına katıldığı görülen ve burada açıklamalar yapan ‘Ham çökelek’ gibi bir dönemlerin en saçma şarkılarını yapan kişi olarak hafızalarda yer edinen Atilla Taş, iyice çığırından çıktı.

‘Ham çökelek’ Atilla Taş İmamoğlu’ndan umudunu kesti: Adam sandım hakkımı helal etmiyorum

Atilla Taş, bu sefer Karadenizlilere önce hakaretler etti sonra da dalga geçti.

Sohbet odasında ipe sapa gelmez kelimeler kullanan ne iş yaptığı bilinmeyen eski şarkıcı “Bir Karadenizlinin bilmediğin hiçbir b… yok. En iyisini biliyor en doğrusunu biliyor “ya uşağım sen bir s…. bilmeysun ben bilmiyorum da” her şeyi onlar biliyor her şeyi onlar görüyor para onlarda. Espri onlarda … Her s… onlarda, sevmiyorum. Bu karadenizlilerden bıktık, allah işinizi rast getirsin nolur siyasete girmeyin…” dedi.

Atilla Taş’ın ‘çıplak arama’ isyanı: “Bir iç çamaşırıyla kaldık onu da silkelettiler. Az delikanlı olun be!”

ÇARK ETTİ

Söylediği sözler nedeniyle tepki gören Taş, Twitter’dan açıklama yaptı. Damadının Trabzonlu olduğunu vurgulayan Taş, ‘’Tüm Karadenizlilerden özür diliyorum’’ dedi.

İşte Atilla Taş’ın yaptığı o paylaşım;

‘’Arkadaşlar arkasını önünü dinlemeden art niyetle cımbızlanmış sohbet kaydında orda Karadenizli yakın arkadaşıma yaptığım şaka yollu söylem haddini aşmıştır. Amasız fakatsız tüm Karadenizlilerden özür diliyorum. Kaldı ki kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim.’’

CHP’de büyük kavga! Atilla Taş ile Canan Kaftancıoğlu Twitter sohbet odasında birbirine girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir