CHP’de büyük kavga! Atilla Taş ile Canan Kaftancıoğlu Twitter sohbet odasında birbirine girdi

Twitter'da Atilla Taş ile Canan Kaftancıoğlu kavgasına Jahrein'de katıldı. CHP içindeki büyük kavga sosyal medyada dinleyenleri şok etti.

featured

Şarkıcılıkta dikişi tutturamayınca sosyal medya üzerinden sansasyonel açıklamalar yaparak şöhretini korumaya çalışan Atilla Taş, CHP’nin en ateşli savunucuları arasındaydı.

Ancak CHP’liler tarafından da ‘beceriksiz yalaka’ olarak nitelendirilen ve dışlanan Taş, dün sosyal medyadan isyan etmişti.

ADAM SANDIM

Kendisini Karadeniz gezisine davet etmeyen İBB Başkanı İmamoğlu’nu hedef alan Atilla Taş, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sizi savunacağız destek vereceğiz, bu düzen değişsin diye, yediğimiz küfrün hakaretin, tehditin, (ödediğim bedelleri saymıyorum bile!) haddi hesabı yok! Bunun için miydi? Bu devran böyle sürecekse nedendi bu mücadele? Hakkımı helal etmiyorum!

O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ç** gibi ortada bırakılıyoruz!”

 

TWİTTER SOHBET ODASINDA BÜYÜK KAVGA

Atilla Taş, dün gece de Twitter sohbet odasındaki Canan Kaftancıoğlu’na: “CHP olarak bana sırt döndünüz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden” ifadelerini kullandı.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir