Aşure Günü selam mesajları! En güzel Aşure Günü sözleri ve mesajları resimli 2022

Müslümanlar için önemli bir gün olan Aşure Günü, mesajlar ve sözler ile anlam kazanıyor. Kerbela’da yaşanan katliamı anmak için çeşitli etkinliklerin yapıldığı Aşure Günü, duygusal, farklı anlamlı resimli mesajlarla anılıyor. İşte kısa, uzun, duygusal Aşure Günü mesajları ve sözleri…

featured

Aşure günü hem insan hem de İslam tarihi açısından oldukça önemli bir gün olmakla birlikte bugün mutfaklarda kaynayan aşureler kapı kapı dağıtılacak. Hz. Adem’in tövbesinin kabul edildiği, Hz. Yunus’un balığın karnından kurtulduğu bugünde sevdiklerinizi en güzel anlamlı, dualı, kısa ve uzun Aşure günü mesajları ve sözleri ile mutlu edebilirsiniz…

AŞURE GÜNÜ MESAJLARI 2022!

Akıllı ol ey nefsim ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tövbe et ve Yüce Allah’a dön. Aşüre günümüz mübarek olsun.

Aşure gününüz mübarek olsun dualarınız kabul olsun. Allah aşure gününde tutulan oruçları kabul etsin.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Aşure gününüz kutlu ve mutlu olsun…

Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir. Hadis-i Şerif

Rabbim bu aşure gününüzün hayırlara vesile olmasını ve tuttuğunuz ibadetlerinin hem kabul hem de makbul olmasını dileriz.

Aşure gününüz mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçlar ve dualarınız makbul ve kabul olsun.

AŞURE GÜNÜ İÇİN EN GÜZEL ANLAMLI, DUALI, KISA VE UZUN MESAJLAR VE SÖZLER

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Aşure gününüz mübarek olsun.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma sembolü Aşure Günü tüm İslam alemine hayırlı olsun. Allah yaptığınız ibadetleri kabul etsin, Aşure Günü’nüz mübarek olsun.

Aşurede içe katılan fındık fıstık değil, sevgilerimizdir. En tatlı günler sizin olsun.

Farklılıkları bir araya getirerek eşsiz bir lezzetin ortaya çıktığı aşure bize ders almamız gereken birçok mesaj veriyor. Aşurenin verdiği birlik mesajını alabilmek duasıyla… Aşure gününüz mübarek olsun.

Aşure günü tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileğiyle.

Yüce Allah birçok duayı Aşure Günü kabul etmişti. Bu mübarek günde ellerin semaya açılması dileğiyle. Dualarınız kabul Aşure Günü’nüz mübarek olsun..

Aşure gününde sevgilerimizi de paylaşalım güzel günler ülkemizin olsun.

“Ramazan’dan sonra oruçların en faziletlisi, Muharrem ayında tutulan oruçtur. Farzlardan sonra en faziletli namaz da gece namazıdır.” (Hâdis-i Şerif-Et-Tergîb vet-Terhîb) Aşure gününüz mübarek olsun.

Aşure gününde yapacağımız tüm ibadetlerinizin kabul olmasını dilerim.

Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder. (et-Tergîb ve’l-Terhib 2/116)

Aşure toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gün. Aşure gününüzü kutlarım.

RESİMLİ AŞURE GÜNÜ MESAJLARI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir