Barış Arduç’la sevişme sahneleri çok konuşulmuştu… Kulüp dizinin Raşel’i Asude Kalebek bakın kaç yaşında çıktı!

featured

Kulüp dizisinde canlandırdığı Raşel karakteriyle gündemde damga vuran Asude Kalebek, Barış Arduç’un canlandırdığı Fıstık İsmet karakteriyle birlikte olan sahneleriyle çok ses getirmişti.

Kulüp’te Raşel ve Fıstık İsmet’in aşkı olay oldu! Barış Arduç ve Asude Kalebek’in baştan çıkaran sevişme sahnesi…

Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı Netflix’in yeni dizisi Kulüp oyuncuları ve konusu ile izleyicilerden tam not aldı. Dizide Raşel karakterine can veren Asude Kalebek ise sosyal medyada merak konusu oldu. Genç oyuncunun yaşını öğrenenler ise şoke oldu.

ASUDE KALEBEK KİMDİR?

Kulüp dizisinde Raşel karakterine hayat veren Asude Kalebek sosyal medyada merak konusu oldu.

Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı Netflix’in yeni dizisi Kulüp oyuncuları ve konusu ile izleyicilerden tam not aldı. Dizi oyuncularından Asude Kalebek’in yaşı tüm sevenleri şaşkına uğrattı. Peki Asude Kalabek kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu. Asude Selma Kalebek Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Aynı zamanda okulunun haricinde kendisini oyunculuk alanında geliştirmektedir. Asude Selma Kalebek İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’ nda eğitimine devam etmektedir.

Asude Selma Kalebek, İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosundaki sahne çalışmaları yanı sıra 2021 yılında Netfix’in Türk yapımı dizilerinden biri olan Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Dizide Raşel karakterini canlandırdı.

Asude Selma Kalebek, henüz kariyerinin başında olan genç bir oyuncudur. Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi haricinde herhangi bir dizi oyunculuğu deneyimi bulunmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir