Aşkları belgelenen Sibel Can ile Emir Sarıgül’ün yat tatilinden çok özel fotoğraflar…

featured

Emir Sarıgül ile Sibel Can, birlikte Ege’ye açıldı, özel yatla çıktıkları mavi turda ilk kez birlikte görüntülenen çift daha önce çıkan dedikoduları kesin bir dille yalanlamıştı.

Emir Sarıgül kısa bir süre önce spiker Buket Aydın ile yaşadığı aşka nokta koymuştu. Magazinde yılın olayı’ olarak tanımlanan aşk, bomba etkisi yarattı.

Şarkıcı, önceki gün TV çekimi için İstanbul’a dönmüştü. Sarıgül, bir gün önce Sibel Can’la tatil yaptığı iddialarına, “Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah’a havale ediyorum.” demişti.

Buket Aydın’dan ayrılan Emir Sarıgül ile Sibel Can hakkında bomba iddia! Bodrum’da tekne tatili yapıyorlar…

Yaptığı açıklama ile aşk haberlerini kesin bir dille yalanlayan Emir Sarıgül’e göndermeli yanıt ise eski sevgilisi Buket Aydın’dan geldi. Yaşanan gelişmenin ardından Buket Aydın Instagram paylaşımıyla dikkat çekti.

Buket Aydın’ın bu paylaşımı Sibel Can’la tatilde olduğu ileri sürülen Emir Sarıgül’e gönderme olarak yorumlandı.

Sibel Can ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Emir Sarıgül’e, eski sevgilisi Buket Aydın’dan olay gönderme

Emir Sarıgül ile Sibel Can, birlikte Ege’ye açıldı, özel yatla çıktıkları mavi turda ilk kez birlikte görüntülendi.

Demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı. Sibel Can’ın son olarak sosyal medya üzerinden gelecek yorumları engellemek için Instagram’ında yorum kısıtlaması yapması dikkat çekti.

İşte Günaydın’ın ulaştığı, uzun süredir konuşulan ama bir türlü ispatlanamayan Sibel Can-Emir Sarıgül aşkının kanıtı niteliğindeki fotoğraflar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir