Aşkın Kıyameti Netflix’te yayınlandı: Pınar Deniz bu kez sesiyle büyüledi!

Başrollerini Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı dram ve romantik türdeki film Aşkın Kıyameti bugün Netflix'te yayınlandı. Pınar Deniz, filmdeki şarkıcı performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

featured

Netflix’in yeni Türk filmi Aşkın Kıyameti yayına girdi, Pınar Deniz izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’nın başrolde oynadığı film Aşkın Kıyameti bugün Netflix’te yayınlandı. BKM imzalı filmin yönetmenliğini Hilal Saral üstlendi. Filmin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan kaleme aldı. Filmde şarkılar söyleyen Pınar Deniz bu kez izleyenleri sesiyle büyüledi…

SESİYLE BÜYÜLEDİ

Zengin aile hayatını ve mimarlık mesleğini geride bırakarak salaş bir hayat sürerek şarkılar söyleyen Lidya karakterini Pınar Deniz oynuyor. Pınar Deniz bugüne kadar güzelliği ve oyunculukta gösterdiği performansı ile izleyenlerin beğenisini toplamıştı. Pınar Deniz bu kez sesi ve söylediği şarkılar ile izleyenleri büyüledi.

https://twitter.com/ilgazceylinz/status/1538856789105680391?s=20&t=q7Peh2cnitVWnqrjydxJfQ

AŞKIN KIYAMETİ KONUSU NEDİR?

Bu acıklı bir şarkı ama çok neşeli bir ritmi var. Reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, katıldığı yoga etkinliğinde şarkıcı kıza âşık olur. Birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda bilinmezlikler onları bekler.

BKM imzalı yapımın oyuncu kadrosunda Yiğit Kirazcı, Musa Uzunlar ve Seda Türkmen de yer alıyor.

Güzel oyuncu Pınar Deniz Disney Plus etkinliğindeki cesur kıyafetiyle göz doldurdu!

Cannes Film Festivali’nde Pınar Deniz rüzgarı! Derin dekolteli elbisesiyle herkesi büyüledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir