Aşk Mantık İntikam’ın Çınar’ı Burak Yörük, FETÖ’nün kapatılan Samanyolu TV’sindeki Sırlar Dünyası’nın çocuk yıldızı çıktı

featured

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’da Çınar rolüyle dikkatleri üzerinde toplayan yakışıklı oyuncu Burak Yörük, oyunculuğa FETÖ Terör Örgütü’nün kapatılan televizyonu Samanyolu TV’de adım atmış.

Henüz 7 yaşındayken Samanyolu TV’de yayınlanan Sırlar Dünyası adlı dizide rol almaya başlayan Burak Yörük, oyunculuktaki yeteneği ile kısa sürede yükselmeyi başardı.

NAYLONCU DEDE’NİN ÇIRAĞI

Şu sıralar Aşk Mantık İntikam dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Burak Yörük’ün Samanyolu TV’deki görüntüleri çok konuşulacak. Sırlar Dünyası’nda Nayloncu Dede bölümünde Nayloncu Dede’nin çırağı Yusuf karakterini canlandıran Burak Yörük’ün başarılı bir oyuncu olacağı o günlerden belliymiş.

https://youtu.be/p90RhtsvVaA

BURAK YÖRÜK KİMDİR?

26 Mayıs 1995 yılında İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Burak Yörük, 2002 yılında Sırlar Dünyası isimli dizide oyunculuğa başladığında daha 7 yaşındaydı. Küçük yaşlarında birçok dizide rol alan Burak Yörük, Beykent Üniversitesi’nde tiyatro bölümünden mezun olana kadar arada sırada kamera karşısına çıkıyordu. Okulunu bitirdikten sonra tam anlamda oyunculuğa başlayan Burak Yörük, 2017 yılından 2021 yılına kadar toplamda 7 yapımda yer almıştır.

4N1K İlk Aşk isimli dizide oynadığı rolle kariyerinde çıkış yakalayan Burak Yörük, dizinin devam filminde de oynayarak tanınma kitlesini böylelikle genişletmiştir. Oyunculuk kariyerinin yanında Zeynep Bastık ve Reynmen gibi şarkıcıların şarkı kliplerine figüran olarak katılmıştır. Geçtiğimiz aylarda sonlanan Baraj dizisinde başrol olan Burak Yörük, günümüzde ise Aşk Mantık İntikam yapımında Çınar Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir