Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama? Aşk Mantık İntikam sonunda neler oluyor?

featured

Aşk Mantık İntikam dizisinin uyarlandığı Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinde hayatın zorluğundan bıkan kadın karakterimiz kendisini seven ve memurluk yapan mahalleden biriyle evlenir.

Ancak hayat planladığı gibi gitmez. Kocası evlenir evlenmez işi bırakır ve kendi projesini yapmak ister. Bu uğurda evde tek çalışan olan kızımız oldukça zorluk çeker ve dayanamaz ve boşanır.

Yıllar sonra bir bakar ki boşandığı eşi artık çok zengin bir CEO olmuştur. Başını belaya sokan kızımızın yolu eski kocası ile kesiştiğinde kocasının ondan özür dilemesini beklerken onu aşağılar. Ve intikam başlar.

Esra’nın Ozan’dan sakladığı sır ne?

Dizinin orjinalinde Esra kocası işten çıktıktan sonra projesini hayata geçirsin işte işe koşturduğu, eve haciz geldiği dönemde çocuğunu düşürür. Ozan ise Esra’nın hamile olduğundan bile habersizdir.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanında da Esra, Ozan’a “Senin benim neler yaşadığımdan haberin yok” diyor. Yakın bir zamanda bu sırrı Esra, Ozan’a açıklayacak.

Aşk Mantık İntikam hangi diziden uyarlama?

2014 yılında Güney Kore’de romantik komedi kategorisinde bulunan Cunning Single Lady dizisinden uyarlama olduğu tespit edilen Aşk Mantık İntikam dizisinin reytingleri toplayıp toplamayacağı tartışılmaya başlandı.

Cunning Single Lady konusu nedir?

Cunning Single Lady dizisinde başrol oyuncusu olan Ae Ra’nın tek hayalı bir memur ile evlenerek evinin kadını olmaktır. Bir süre sonra Ae Ra bu hayalini gerçekleştirerek Jung Woo adlı bir memurla evlenip evinin kadını olur. Jung Woo memurluktan istifa edip internet yazılımı yaptığı için bu uğurda para kaybetmektedir.

Hal böyle olunca da evin kazancı Ae Ra’nın omuzlarına binecektir. Ae Ra bu duruma daha fazla dayanamayıp eşinden ayrılacaktır. Eşinden ayrıldıktan 3 yıl kadar sonra Jung Woo büyük bir şirkette başarılı bir CEO olunca bunu öğrenen Ae Ra eşi ile tekrar barışmak ve birleşmek ister. Fakat Jung Woo bu durumu kabul etmez. Ve macera bu şekilde devam eder.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir