Aşk Mantık İntikam dizisine RTÜK’ten ceza! Kadına aşağılayıcı ifadeler…

featured

Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı FOX TV’nin iddialı yazlık dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Güney Kore’nin iddialı yapımı Canning Single Lady olan diziden uyarlanan, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Umut Kırca’nın oturduğu ve senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsay’ın kaleme aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi RTÜK cezasıyla sarsıldı.

Üst sınırdan para cezası verildi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, haftalık olağan toplantıda, izleme raporları ele alındı. RTÜK toplantısında FOX TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisine ceza uygulanmasına karar verildi.

Aşk Mantık İntikam dizisinde toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu kanaatiyle yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma yaptırımı uygulandı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu ne?

Dar gelirli bir ailenin kızı olan Esra, yaşam standartlarını değiştirmek için mühendis Ozan ile mantık evliliği yaptı ancak maddi ve manevi zorluklardan dolayı boşandılar.

Ayrılık sonrası kendine bir yazılım şirketi kuran Ozan, kendini geliştirerek zengin oldu. Esra ile yollara kesişen Ozan, inat uğruna hoşlanmadığı eski eşini işe aldı.

Birbirinden nefret ettiklerini söyleyen ancak aşkları bitmeyen çift, anlaşamasalar da aynı iş yerinde çalışmaya başladı.

https://habermotto.com/ask-mantik-intikam-hangi-diziden-uyarlama-esra-cocuk-mu-dusurdu-ask-mantik-intikam-sonunda-neler-oluyor/

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir