Ashley Graham’a pembe bikinisi küçük geldi, çekiştirip durdu!

İlk büyük beden model olarak tanınan Ashley Graham arkadaşlarıyla ve ailesiyle havuz keyfi yaptı. Üst üste paylaşımlar yapan ünlü model, üzerine küçük gelen bikinisini sık sık düzelterek dikkat çekti.

featured

Büyük beden model Ashley Graham, son paylaşımında göğüslerini kapatmakta yetersiz kalan küçük bikinisini sık sık düzeltti.

Yönetmen Justin Ervin ile evli olan ve ikizlerini kısa süre önce dünyaya getiren 3 çocuk annesi Ashley Graham emzirme pozuyla adından söz ettirmişti. Zamanının büyük bir bölümünü ikizlerine ayırdığını ifade eden Graham, bebeklerini emzirdiği bir fotoğrafı paylaştıktan sonra bedeniyle barışık olduğunu da dile getirmişti.

BİKİNİSİ KÜÇÜK GELDİ

İlk büyük beden modellerden olan ve bu konuda kadınları bedenleriyle barışma konusunda teşvik eden Graham havuz keyfi yaptı.

Graham üzerine küçük gelen bikinisiyle dikkat çekti. Ashley Graham havuz başında keyif yaptığı her anı paylaşmaya çalışırken sık sık bikinisini düzeltti.

MUTLULUĞUN FORMÜLÜ: SEKS

Graham daha önce yaptığı açıklamada mutlu evliliğin sırrını vermişti. Ünlü model “Her zaman seks yapın. O an öyle hissetmeseniz bile, sadece seks yapın. Seks yapmadığımız zamanlarda birbirimize aksi davrandığımızı fark ettim. Eşim ve ben bir sorun olduğunda ‘haydi seks yapalım’ diyoruz ve sonrasında bakıyoruz ki o harika halimize geri dönmüşüz” demişti.

Büyük beden model Ashley Graham küvetin yanından üstsüz pozunu paylaştı!

Ashley Graham’dan olay pozlar! Ceketinin önünü açtı, takipçilerini şoke etti!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir