Arife Gökçe bulundu mu? Sapık Sinan Sardoğan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında gündem olan Sinan Sardoğan’ın tutuklanması üzerine neden tutuklandığı merak edildi. Peki, Sinan Sardoğan neden tutuklandı? Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? İşte detaylar...

featured

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında kaybolan Arife Gökçe için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran yakınları, Sinan Sardoğan’ı suçlamıştı.

https://twitter.com/muhendisyenn/status/1611749371841765377?s=20&t=89QjvP56qOqLx6kMt8sOOg

Türkiye’nin bir anda gündeminde düşen Sinan Sardoğan ile ilgili son gelişme sonrasında detaylar merak konusu oldu. Sinan Sardoğan’ın tutuklanmasının akabinde Arife Gökçe bulundu mu sorusu, gündeme geldi.

SİNAN SARDOĞAN NEDEN TUTUKLANDI

Sinan Sardoğan’ın tutuklanma süreci kameraların önünde gerçekleşti. Arife Gökçe’nin kaybolmasından sorumlu olan Sinan Sardoğan’ın yürüyüşü, başka bir skandalı daha ele verdi.

Sinan Sardoğan, dizleri içeri doğru bakıyor ve iki yanına doğru sallanarak yürüyordu.

Bu yürüyüş tarzı, 2018’de İstanbul Avcılar’da bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduktan sonra kaçan kişinin profiline uyumluydu. Görüntüleri karşılaştıran polis, cep telefonu sinyallerinin de o gün Avcılar’dan geldiğini tespit edince Sinan Sardoğan’ı tutukladı.

ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU

Sinan Sardoğan’a tutuklandığı esnada Arife Gökçe’nin nerede olduğu da soruldu. Sardoğan, ‘bilmiyorum’ yanıtını verdi.

Tokat’ın Almus ilçesi, Ataköy beldesinde 17 Aralık’ta, 12 torun 5 çocuk sahibi Arife Gökçe, aniden kaybolmuş ve kendisinden Haber alınamıyordu.

Sinan Sardoğan, Arife Gökçe’nin kaybolmasından sorumlu kişi olarak sorgulanıyordu. Arife Gökçe henüz bulunamadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir