Arda Turan 1 yıl daha Galatasaray’da!

featured

Galatasaray, geçen sezonun sona ermesiyle sözleşmesi biten Arda Turan ile yeni kontrat imzaladı.

Geçen sezon takımın en istikrarlı futbolcularından olan tecrübeli kaptanın 4 milyon TL olan kazancı da 8 milyon TL’ye yükseldi.

“Ben buranın evladıyım”

“Ben Galatasaraylıyım, buranın evladıyım ve Galatasaray’ı seviyorum…” videosuyla duyurulan haberde Arda Turan’ın sözlerine yer verildi. 34 yaşındaki oyuncu, “Düşünsenize, çocukluk hayaliniz, her branşında forma giyiyorsunuz; sonra kaptanlığını yapıyorsunuz. Çocukken de bunu söylemiştim; ben Metin Oktay olamam, Fatih Terim olamam ama Arda da Galatasaraylılara, Galatasaraylı çocuklara örnek olabilir. İkinci dönemim oluyor artık. İkinci dönemimde elimden gelenin en iyisini yapayım. Galatasaray sevdasını en iyi şekilde yansıtayım… Ben Galatasaraylıyım, buranın evladıyım ve Galatasaray’ı seviyorum…” ifadelerini kullandı.

“İmzalar önemli değil”

Uzatılan sözleşmenin ardından kulüp televizyonuna konuşan tecrübeli oyuncu yeni sezonda şampiyon olacaklarına inandığını dile getirdi.

Arda Turan, “Bizim için imzalar önemli değil. Hayatımız boyunca Galatasaray’a hizmet etmek için buradayım. Çok heyecanlıyım, ilk günkü gibi… Geçen seneden sonra iyi dersler çıkardığımızı düşünüyorum. İşi baştan sıkı tutup daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Her gün bunu nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünüyoruz.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir