Dünya Arda Güler’i konuşuyor! Kasımpaşa maçındaki golünün ardından Messi’ye benzetildi

Fenerbahçe'nin genç 10 numarası Arda Güler'in 6-0 biten Kasımpaşa maçında attığı ilk gol, Arjantinli dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki 100. golüne benzetildi. Adeta Messi’nin golünün bir kopyasını atan Güler, sosyal medyada gündeme otururken, Türk ve yabancı futbolseverler genç yıldız için övgü dolu paylaşımlarda bulundu.

featured

Kasımpaşa’yı 6 golle deviren Fenerbahçe’de sonradan oyuna girerek 2 gol atan Arda Güler maçın parlayan isimlerinden biri oldu. Genç yıldızın, İstanbul ekibinin filelerine bıraktığı ilk gol ise Lionel Messi’nin Şampiyonlar Ligi’nde attığı 100. gole benzetildi.

ARDA GÜLER’DEN BACAK ARASI GOL

Karşılaşmanın 86. dakikasında rakip ceza sahası önünde topla buluşan Arda Güler, mükemmel bir dribling ile içeriye girdi ve kalecinin bacak arasından topu ağlara yolladı. 18 yaşındaki futbolcunun bu enfes golü, futbolseverlere Messi’yi hatırlattı.

MESSI’NİN GOLÜ YENİDEN GÜNDEM OLDU

2017-2018 sezonunda Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi 16 turunda Chelsea karşısında attığı gol ile Devler Ligi’nde 100. kez fileleri havalandırmıştı.

Arda Güler ve Valencia’dan resital! İşte 15 Ağustos 2022 Kasımpaşa Fenerbahçe maçı sonucu

Arda Güler’in performansı sonrası sosyal medyada yeniden gündem olan gol, yabancı ve Türk futbolseverlere “Yeni bir Messi doğuyor” yorumları yaptırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir