Arabasına saldıran sopalıyı ezen şoför sosyal medyayı salladı

Arabasına saldıran sopalıyı ezen şoförün görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

featured

Nerede çekildiği bilinmeyen bir görüntü sosyal medyada binlerce yorum aldı. Kavga eden ikiliden biri elindeki sopayla tartıştığı kişinin aracına saldırdı.

Araç sahibi ise arabadan inmeyerek eli sopalı adamın üzerine aracını sürdü.

Birkaç kez arabayla darbe alan adam, her seferinde de kendini yerde buldu.

Aracıyla tartıştığı kişiyi ezen adam ise hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.

İşte arabasına saldıran sopalıyı ezen şoförle ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

ne olacak bu dünyanın hali?

yıllardır beklediğim olay. birisinin artık yapması gerekiyordu.

gta oyunu gibi olmuş, hoş bir video.

adamı resmen arabayla dövmüş. trafik kavgalarına yeni bir boyut kazandırmış.

izlerken sanki direksiyonda ben varmışım gibi zevk aldım. arabasının kapısını kendi canından daha çok düşünen bir adet primat içeren videodaki şoför.

içimin yağlarını eriten şofördür. şoförün camı kırılmıştır yenisi takılır, kaportası hasar görmüştür macun+boya halledilir. sopalı kalleşin sol bacağı artık yoktur ve topaldır. ayrıca muhtemelen kaburgalarında da ciddi kırıklar mevcuttur. bir daha inşallah söz vermiş kimseye haydari ile saldırmayacakmış.

kapıyı da almasnı beklediğim ancak almayan sürücü içeren video. ayrıca arada kalmasına ragmen ayaklarının kırılmaması büyük bir sanstı edit: ayak kırılmış görmemişim uyaranlara teşekkür ederim

artık türkiye’de de yapılması gereken hareketler içeren videodur

medeniyetsizlik ve kontrolü gücün eksikliği halinde insan denilen canlının nasıl hızla büyük atalarına döndüğünü gösteren videodur benim için. ha ormanda savaşan iki primat ha yol üzerinde ki bu olay.

rahatlatıcı, yüzlerde tatlı bir tebessüm oluşturan görüntüler. tam kıramamış bacaklarını ama olsun. bu bile o terliksi bakterinin bir daha kimseye sopayla, bıçakla saldıramamasını sağlar. bir adet meşru müdafaa hakkını dibine kadar kullanan adam, bir adette orospu çocuğu içeren video.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir