Apple’dan flaş kripto para hamlesi! Apple Coin yolda mı?

featured

Ortaya atılan son iddialara göre Apple kripto para işiyle de ciddi ciddi ilgileniyor.Akıllı telefon pazarındaki en dinamik isimlerden biri olan Apple, şu sıralar yeni iPad modellerine yoğunlaşmış durumda. Ayrıca Cupertino merkezli şirketin yeni bir AirPods modeli üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Tabi ki bir de yıllardan beri geliştirildiği söylenen AR – VR destekli akıllı gözlükler var.

Bunları zaten biliyoruz. Fakat yeni iddialara göre Apple yetkilileri kripto para olayına da sıcak bakmaya başladılar. Malum son dönemde kripto paralara olan ilgi hayli artmış durumda. Dolayısıyla Apple da çok geç kalmadan bu sektörün içine giriş yapmak istiyor olabilir.

Sızdırılan bilgilere göre Apple var olan bir kripto paraya yatırım yapmak yerine kendi kripto parasını çıkartmak istiyor. Elbette bu tamamen bir söylenti. Hali hazırda Apple’ın dünyanın en çok gelir elde eden şirketlerinden biri olduğunu düşünürsek, Apple’ın kripto para işine girmesinin ne gibi artıları olacağını tartışabiliriz.

Fakat şu gerçeği de inkar etmemek gerekiyor. Apple’ın çıkaracağı herhangi bir kripto para fazlasıyla ilgi görecektir. Kısa süre içerisinde de sektörü domine etmeye başlayabilir. Tabi ki Apple’ın kripto para işine girmesi bu sektördeki diğer coinlerin değerini de hayli arttıracaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir