Antalya’da sürücü ve polisin yangın tüpü tartışması: ‘Geç ulan arabaya dellendirme adamı!’

Geçtiğimiz yıl Antalya’da yaşanan sürücü ve polisin yangın tüpü tartışması sosyal medyada yeniden gündem oldu. Eksikleri olmasına rağmen kabullenemeyen vatandaş, polise güçlük çıkarmaya çalıştı. Aracı bağlanacak vatandaş, hem suçlu hem de güçlü bir şekilde konuşmaya devam etti. Polis ise sonunda dayanamayarak ‘’Geç ulan arabaya dellendirme adamı.’’ diyerek vatandaşı polis aracına soktu…

featured

Antalya’da trafik polisleri bir aracı durdurarak evraklarını, ilkyardım çantasını kontrol etti. Genç sürücünün kullandığı araçta yangın tüpü olmadığını gören polis ceza kesmek istedi.

POLİSİ TAHRİK ETMEYE ÇALIŞTI, HAK ETTİĞİ MUAMELEYİ GÖRDÜ

Vatandaşla polis arasında ceza sebebiyle sözlü tartışma başladı. Vatandaş, ilerleyen dakikalarda cezasını kabullenmeyerek konuşmaya devam etti. Suç olmasına rağmen devletin polisini kamerada kayda adan araç sürücüsü sonunda hakkettiği muameleyi gördü…

Görüntülerde daha sonra vatandaşa yaklaşan resmi giyimli bir karakol polis memuru “Kayıt alıyor, göreve engel oluyor” şeklindeki ifadelerle vatandaşı araca götürmeye çalıştı.

”ZOR KULLANACAĞIM ŞİMDİ SANA”

Vatandaş araca götürülürken “Kendimi savunmak göreve engel olmak mı? Sen ne yapıyorsun?” deyince polis “Zor kullanacağım şimdi sana” diyerek uyardı.

”GEÇ ULAN ARABAYA DELLENDİRME ADAMI”

Polisin uyarılarını dikkate almayan araç sürücüsü, “Ne itip kakıyorsunuz, zor kullanıyorsunuz. ‘Araca geçmeyeceğim’ dedim mi?” diye konuşması üzerine bu kez trafik polisi “Geç ulan arabaya dellendirme adamı” sözleriyle gerekeni yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir