Antalya’da 2 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren cani anne tutuklandı

Antalya Manavgat'ta 2 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren anne tutuklandı. Daha bir hafta önce 2 yaşına giren bebek de aynı saatlerde toprağa verildi.

featured

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren cani anne tutuklandı.

Korkunç olay, bugün Antalya’nın Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi Muhittin Ersoy Bulvarı üzerindeki bir apartmanın 3. katındaki evde meydana geldi.

Pandemi sürecinde rahatsızlanan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen M.G. (25), 2 yaşındaki kızı Betül G.’yi karnının iki yerinden bıçaklayarak öldürdü.

MİNİK BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Olay, aynı evde kalan genç kadının annesinin sabah işe giden damadı O.G.’yi araması ve O.G.’nin eve gelmesi ile ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, küçük kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sarılar Jandarma Karakolu ekipleri de olay yerine sevk edildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından talihsiz bebeğin cenazesi, Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri görevlisinin kucağında cenaze aracına konularak Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İHA’nın haberine göre, adli tıptaki işlemlerin ardından minik Betül, Side Kemer Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Küçük Betül’ün cenazesine babası O.G. ve akrabalarının yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından baba O.G. taziyeleri kabul etti.

CANİ ANNE TUTUKLANDI

Betül’ün toprağa verildiği saatlerde ise Sarılar Jandarma Karakolu’nda işlemleri tamamlanan anne M.G. Manavgat Adliyesi’ne çıkarıldı. Nöbetçi savcının tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk ettiği M.G.’nin tutuklanmasına ve 3 hafta süresince Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde gözetim altında tutulmasına karar verildi.

Emzirdikten sonra boğazını sıktığını, daha sonra meyve bıçağıyla öldürdüğünü söyledi
Anne M.G.’nin ifadesinde, pandemi sürecinde psikolojik sorunlar yaşamaya başladığını, 3 haftadır tedavi gördüğünü, kızını emzirdikten sonra boğazını sıkmaya başladığını, boğazını bırakıp meyve bıçağını sapladığını, bunu neden yaptığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir