Antalya’da Kur’an-ı Kerim’e tekme atan öğrenci video çekerek özür diledi: Kur’an olduğunu bilmiyordum, pişmanım

Antalya'da Serik'te Kur'an-ı Kerim'e tekme attığı görüntüler büyük tepki çeken lise öğrencisi, çektiği video ile özür diledi. Eline Kur'an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, "Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim" dedi.

featured

Antalya’da Kur’an-ı Kerim’e tekme atan öğrenci çektiği videoyla özür diledi.

Antalya’nın Serik ilçesindeki bir lisede sınıftaki öğrencinin Kur’an-ı Kerim’i havaya atıp tekmeyle savurması büyük tepki çekti. Olaya karışan 3 öğrenciye örgün eğitim dışına çıkarılma cezası verildi.

Antalya Serik’te Kuran-ı Kerim’e saygısızlık! Liselilerle ilgili karar verildi

“VİDEO ÇEKİP KENDİNİ SAVUNDU”

Kamuoyunda büyük tepki toplayan olayın ardından Kur’an-ı Kerim’e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi, bir video çekerek kendini savundu.

“KUR’AN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM”

Eline Kur’an-ı Kerim alarak öpüp başına koyan genç, “Selamın aleyküm Müslüman kardeşlerim. Sosyal medyada yayınlanan Kur-an’ınıza hakaret olan görüntünün futbol hevesim olmasıyla arkadaşımın bana bir anda atmasından dolayı refleksi olarak yemin ederim ki istek dışı Kur-anı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim” sözlerine yer verdi.

Antalya Serik’te büyük saygısızlık! Liseliler Kur’an-ı Kerim tekmeledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir