Annesi ve babası öldürülen Dr. Osman Büyükşen, Müge Anlı’da Konya bürokrasisine isyan etti

featured

Konya’da anne ve babasını katleden maskeli katilin elinden ölü numarası yaparak kurtulan Büşra Büyükşen dehşet anlarını “Sadece gözlerini gördüm. O gözleri ölsem de unutmam” diye anlatırken ağabeyi Osman Büyükşen, Müge Anlı’nın Tatlı Sert programına katılarak katilin peşine düştü.

Konya’nın Karatay ilçesinde 4 Eylül 2018 yılında eve giren maskeli saldırgan anne ve babayı öldürmüş, silah tutukluk yapınca üniversite öğrencisi Büşra Büyükşen ölü taklidi yaparak kurtulmuştu.  Müge Anlı’nın tatlı sert programında yaşadıklarını anlatan genç kadın, olayın dehşetinden bir gün olsun kurtulamıyor.

Yıllardır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen cinayetinde şok gelişmeler! Dr. Osman Büyükşen canlı yayında sinir krizi geçirdi

Babası Metin Büyükşen ile annesi Necla Büyükşen’i öldüren saldırganın silahının tutukluk yapması sonucu pencereden atlayarak kurtulan Büşra ve ağabeyi Osman Büyükşen, katilin yakalanmasını istiyor.

“O gözleri asla unutmam”

Büyükşen programda şunları anlattı:

O gece, annem ve babamla evde oturuyorduk. Birden bahçe kapısı açıldı, içeriye biri girdi. Gezmeye giden ağabeyimin geldiğini zannettik. Sonra içeriye yüzü maskeli, elinde tüfek bulunan kişi girdi ve doğrudan babama yönelerek ateş etti. O sırada babam sadece ellerini kaldırmış ‘Yapma’ diyordu. Annem ise sadece ‘Allah’ diyerek bağırıyordu, şoka girdi. Ben de önümdeki çaydanlığı katile fırlatarak, odadan kaçmaya çalıştım. Bu sırada silahıyla uğraşıyordu. Sonra bana ateş etmek istedi ancak silah tutukluk yaptı. Dipçikle başıma vurdu, yere düştüm. Orada bir süre gözüm kapalı, hareketsiz yattım. Bir süre sonra babamın ve annemin odasına bakmaya bile cesaret edemedim. Arkadaki odanın penceresinden atlayarak sokağa fırladım. Bu sırada ayağım kırılmış. Yoldan geçen bir araca binerek jandarmadan yardım istedim.”

Konya’da katledilen Büyükşen çiftinin oğlu Dr. Osman Büyükşen tüm Türkiye’yi ağlattı! Sosyal medya ayakta: #büyükşenkatilleriyakalansın

İstanbul’da doktor olan Osman Büyükşen de annesi Necla Büyükşen’in kanser tedavisi gördüğünü ve kısa süre öncede ölümcül hastalığı yendiğini aktardı. Katilin bulunmasının yüreklerine su serpeceğini dile getiren Büyükşen, “Acımızı bile yaşayamadık. Katilin bulunması için yetkililerden yardım bekliyoruz. İki masum, annem ve babam öldürüldü. Acımı tarif edemem ancak katilin bulunması ve gereken cezayı alması için gören, duyan varsa emniyet güçlerine ifade vermeye davet ediyorum.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir