Annesi ölenler için Anneler Günü mesajları 2022! Şehit anneleri için duygusal Anneler Günü mesajları ve sözleri!

Annesi ölenler için Anneler Günü mesajları ve sözleri, duygu dolu anların yaşanmasına neden olur. Şehit anneleri için duygusal Anneler Günü mesajları da şehitlerimizin annelerini hatırlamamıza, onların yaşadığı acıları bir nebze olsun dindirmemize yardım eder. İşte annesi ölenler için Anneler Günü mesajları ve şehit anneleri için duygusal Anneler Günü mesajları ve sözleri…

featured

Türkiye’de ilk kez Mayıs 1955 yılında kutlanmaya başlanan Anneler Günü’nde mesajlar ve sözler, duygulara tercüman olur. Anneler Günü’nü buruk geçirenler ise yine bu sözlerle annelerini hatırlar. Annesi ölenler için Anneler Günü mesajları, insanın kalbini ve yüreğini sızlatır. Bu vatanımız için canını feda eden şehitlerimizin Anneler Günü de yine bu günlerde unutulmaz. Şehit anneleri için Anneler Günü mesajları da onları hatırlamamıza yardımcı olur.

ANNESİ ÖLENLER İÇİN DUYGUSAL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Bana bir bayram verin ve içinde sadece annem olsun yeter. Mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Olmazdı hiç kederim, olmazdı hiç tasam, şaşırıp kalmazdım sen yaşasan. Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Annelerimiz hayattayken kıymetini bilelim. Ölmüş annelerimizin Anneler gününü kutlu olsun.

Ölen Anneye Anneler Günü Mesajları yazımız da; Vefat Anneye Duygusal Sözler, Anaya Özlem Sözleri, Vefat Anneye Özel Mesajlar, Ölen Anneye Ağıt Sözleri, Ölen Anneye Anneler Günü Sözleri yer almaktadır.

Ağla yüreğim ağla giden bir daha gelmeyecek buraya ağla gözlerim ağla annem bastığım toprak altında. Rahemetli olmuş tüm annelerin Anneler gününü kutlu olsun.

Anneciğim tatlı dillerini altın gibi kalbini çok özledim. Sen çok özeldin annem. Senin gülüşünü özledim. Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Ne zaman anneler günü gelse bir köşede oturup ağlayasım geliyor. Yine bir anneler günü. Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

Sana olan sevgim hiç azalmadı, aksine çığ gibi büyüdü. Her an özlediğim annem, canımın parçası. Anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim, bir tanem, bana verdiğin nefesle senin bir parçan olarak yaşama tutunmak ilk şansımdı. Seni çok arıyorum Anneler gününün kutlu olsun.

Gül yüzüne hasret kaldım annem. Pembe yanakların sıcacık kucaklarını çok özledim annem. Anneler gününün kutlu olsun.

Anneciğim diye uyandım uykumdan. Sana sarılmak istedim fakat yanımda yoktun . Seni çok özledim canım anneciğin Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Dünyanın bütün çiçeklerini önüne sersem, al bütün varlığım senin olsun desem yine de hakkın ve emeğin ödenmez. Mekanın cennet olsun. . Anneler gününün kutlu olsun.

Düşlerimde adını sayıklıyorum, zor anlarda senin hayalini görüyorum. Bu aşk bitmez anneciğim; Anneler Günün kutlu olsun.

Canım anneciğim. Kahkahalarının karıştığı eski günleri anmak hala mutluluk veriyor. Mekanın cennet bahçelerinde olsun. Anneler Günün kutlu olsun.

Anneler günü ile seni yüceltmeye bir türlü razı olmuyorum. Daha dün gibi sen her an ve her gün benim kalbimdesin. Seni çok özledim. Günahların af, mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Ben sensiz soğuk gecelerde üşüyorum anne, kimse senin gibi gelip üstümü örtmüyor. Ben soğuk gecelerde senin sıcacık sevgini özlüyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

Sen aramızdan gittiğin de anladım bu bağ, iki insanın arasında olabilecek en hakiki bağmış. Günün kutlu olsun annem. Huzurla uyu.

İnan anılarımızı bir bir aklımdan geçirip senin özlemini içimde büyütüyorum. Özlemle seni anıyorum mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Ben sensiz soğuk gecelerde üşüyorum anne, kimse senin gibi gelip üstümü örtmüyor. Ben soğuk gecelerde senin sıcacık sevgini özlüyorum annem. Mekanın cennet Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Güzel annem desem de yetmez, mis kokulu annem desem de yetmez. Sevgimi anlatmak için kelimeler bana kafi gelmez. İyi ki annem olmuşsun. Mekanın cennet bahçelerinde olsun. Anneler Günün kutlu olsun.

Seni dünyalara değişemem derdin, şimdi sıra bende! Benim her şeyimsin. Seni hiçbir kimseye değişmem canım. Mekanın cennet olsun Anneler Günün kutlu olsun.

Seni toprağın altına koymak gelmedi içimden, annemi götürmeyin almayın benden dedim ama sen bizi bırakıp gittin güzel annem. Allah’ım sana rahmet etsin. Anneler günün kutlu olsun.

Seninle başladım soluk almaya, senle çarptı kalbim. Ağlamak da gülmek de senden bana geldi. Seninle düşe kalka yaşamayı öğrendim. Hem de sayende yolumu buldum ve ilerleme kaydettim. Biricik anneciğim. Mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Sıcaklığınla hayatımı güzelleştirdin. Seni seviyorum, iyi ki annem olmuşsun. Mekanında rahat uyu anneciğim. En güzel anneler günü nice senelerce senin olsun.

Belki zamanla geçer dedim annem, sensizliğe zamanla alışırım dedim ama olmadı anne yapamadım. Ben sensizliğe hiç alışamadım. Seni çok çok özledim be annem mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Canım annem sensizlik ne zormuş. Her gece sensizliği içimde hissetmek çok ağır annem. Seni çok özledim. Günahların af, mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Senin bir parçan olduğum için çok şanslıyım. Dünyaya tekrar gelsem yine senin evladın olmak için her şeyimi verirdim. Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Annem canım sıkıldı mı mezarının başına geliyorum içimi sana döküyorum. Beni senden başka kimse anlamıyor. Annem seni çok özledim. Kabrin nur mekânın cennet olsun. Anneler gününü kutlu olsun.

Varsın sen olmayınca güneş doğmasın, varsın mevsimler gelmesin, varsın bu geçici dünya dönmesin. Seni çok özledim annem Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim bana seni seviyorum diyen sözlerini özledim. Her sabah saçlarımı tarardın başımı okşardın. Ben o günleri çok özledim annem. Bu özel günün Anneler Günün kutlu olsun.

Sol yanım acıyor annem sol yanımda kalbim varmış öğretmenim öğretti. Demek benim kalbim acıyormuş. Sensiz kaldığımdan beri hep sol yanım acıyor annem. Mekanın cennet olsun Anneler günün kutlu olsun.

Güneşin her doğuşunda, ben biraz daha batıyorum. Bu hayatı anlamsız, sensiz yaşıyorum, sensizliğe alışamadan, anlamsızca yaşıyorum. Nurlar içinde yat Anneler günün kutlu olsun.

Sen olmayınca, yıkılan hayallerime, yok olan geçmişime, kaybolan geleceğime hep ağlıyorum annem. . Anneler günün kutlu olsun MEKANIN CENNET OLSUN.

Anneciğim bana seni seviyorum diyen sözlerini özledim. Her sabah saçlarımı tarardın başımı okşardın. Ben o günleri çok özledim annem. Anneler günün kutlu olsun.

Benzersiz bir gündü beni dünyaya getirdiğin gün. Sen aramızdan göçüp gittiğin bunca yıl geçmesine rağmen ilk anki derin bağımızla hala birbirimize bağlıyız. Seni çok özledim Anneler gününün kutlu olsun. (Sözler Vadisi)

ŞEHİT ANNELERİ İÇİN DUYGUSAL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

• Başımızın tacı bütün tüm Şehit Annelerinin Anneler Gününü kutluyorum.

• Üzülme Annem, senin milyonlarca evladın var.

• En çok da sizlerin Anneler günü kutlu olsun şehitlerimizin ANALARI.. Allah sizlerden razı olsun..

• Evlat deyince canı, şehidi haklına gelen tüm şehit Annelerinin günü kutlu olsun.

• Evladını karşılıksız olarak bu vatana şehit vermiş bütün Şehit Annelerinin Anneler günü kutlu olsun.

• Ölürsek şehit, kalırsak gazi! Kahraman şehitlerimizin Annelerinin Anneler gününü kutlarım.

• En çok da bu vatan yaşasın diye evlatlarını şehit veren Annelerimizin anneler günü kutlu olsun..

• Bazı günler sessiz yaşanmali, onları üzmeden tüm şehit Annelerinin Anneler günü kutlu olsun.

• Sizler çocuklarınızı vatan için yaşatıp şehit verdiniz; Sizler kalplere fethettiniz annecim. Anneler gününüzü kutlarım.

• Bir gün değil her gün kıymet bilin Şehit Annelerinin Anneler gününüz kutlu olsun İyi ki varsınız.

• Başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Bir gün değil, her gün SİZLERİN olsun..

• Cennet’in ayaklarının altında olduğu müjdelenen; başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

• Başta evladını bizler için, vatanı için yitirmiş elleri öpülesi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin bu güzel günü kutlu olsun…

• Tüm eli öpülesi şehit annelerinin ellerinden öpüyorum sizler cenneti taşıyan güzel yüreklere sahipsiniz. Anneler gününüz kutlu olsun…

• Güçlü kalpleriyle, sağlam duruşlarıyla hayatın her alanında olan tüm Şehit Annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

• Cennet annelerin ayakları altındadır. Yiğidin seni cennette bekliyor GÜZEL ANAM. Anneler günü kutlu olsun.

• Annelik; Dünyaya çocuk getirmek değil cennete çiçek yetiştirmektir.. Tüm annelerin, anne olmak isteyenlerin ve hasretle anılan melek annelerin; Anneler Günü Kutlu Olsun.

• Ülkemizi bekası için büyüterek bu vatana şehit veren mükemmel ötesi şehit Analarının Anneler günü kutlu olsun.

• Başta şehit anneleri olmak üzere iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa katlanarak büyüten annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

• Usulca kutlayın Anneler gününü. Anne hasreti çekenlere nispet yapar gibi değil. Öksüzlerin canını acıtmadan.. Yarasına tuz basmadan Olur mu? Başta şehit ve gazi Anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve de canım Annemin anneler Günü kutlu olsun. İyi ki varsınız.

• Elleri tetikte Vatan Nöbeti tutan yiğit kardeşlerimizin Tezkere Haberini Beklerken, Acı Haberlerini alan Şehit ve Gazi Annelerimiz başta olmak üzere, Hastalıkla mücadele, eden tüm sağlık çalışanı Annelerimizin Anneler Günü ‘nü yürekten kutluyorum…

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ

Anneleri onurlandıran özel bir gün olan Anneler günü, hemen hemen tüm dünyada kutlanır. Antil Yunan mitolojisinde birçok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna yıllık ilkbahar festivali kutlamaları başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini Hz. İsa’nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.

Dünyanın farklı ülkelerinde farklı tarihlerde kutlanan Anneler Günü, Finlandiya, Danimarka, Türkiye, İtalya, Belçika ve Avustralya’da mayıs ayının 2’inci pazarında kutlanmaktadır.

ANNELER GÜNÜ İLK NE ZAMAN KUTLANDI?

Amerika Birleşik Devletleri’nde Anna Jarvis’in kaybettiği kendi annesi için 1908’de başlattığı anma günü, 1914’te Kongre’nin onayıyla ülke çapında genişledi.

Türkiye’de ise Anneler Günü ilk defa Mayıs 1955 yılında kutlanmaya başlandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir