Annemizi Saklarken dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Annemizi Saklarken nerede çekiliyor?

Star’ın yeni dizisi ‘Annemizi Saklarken’, ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. İşte Annemizi Saklarken dizisi hakkında detaylar...

featured

Star ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çekiyor.

Dizide birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Annemizi Saklarken dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yürütürken senaryosunu da Sırma Yanık kaleme alıyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN KONUSU NE?

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan, Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Heyecan yaratan dizi Annemizi Saklarken 8 Aralık Çarşamba akşamı yayımlanıyor. Dizinin çekimleri İstanbul’un Nişantaşı başta olmak üzere farklı semtlerinde gerçekleşiyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCULARI KİMLER?

Kutsi ile Hande Doğandemir’in birlikte başrol olarak yer aldığı “Annemizi Saklarken” dizisinde Kutsi ‘Dündar’ karakterine, Hande Doğandemir ise ‘Handan’ karakterine hayat verecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve  Güngör Bayrak yer alıyor.

İşte dizinin 1. bölüm fragmanı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir