Ankaralı Atiba, Beşiktaş’ın Denizlispor galibiyetini yazdı: “Hasret”

featured

Milli ara ve sonrasında BAY çekmesi ile 22 günlük bir hasret söz konusuydu. Transfer dönemi kapanır kapanmaz böyle bir araya girmesi, yeni oyuncuların takıma adapte olma şansının oluşması ve fizik olarak eksiklikleri tamamlama açısından büyük bir fırsattı Beşiktaş için. Ayrıca, yeni transferler ile birlikte Beşiktaş’ı nasıl bulacağımızın merakı vardı.

Maçın ilk yarısında bariz bir Beşiktaş üstünlüğü vardı. Bulduğu pozisyonları önce Aboubakar’ın harika pasında Atiba’nın şık golü ardından ise Aboubakar’ın penaltı golü ile skoru 2-0 yapması, skor anlamında da üstünlüğü ele geçirmesini sağladı.

İlk devre Atiba-Dorukhan-Josef den kurulu orta üçlü, hem dönen topları Beşiktaş’ta kalmasını sağladı hemde rakibin ilk devde hiç pozisyon bulamamasına neden oldu. Bunlara Roiser ile Ghezzal’ın takıma çabuk uyum sağlamaları eklenince ilk devre rakibine net üstünlük sağladı.

İkinci Devrenin hemen başında Roiser’in şık pasını Larin iyi değerlendirdi ve skor birden 3-0 oldu. Bu dakikadan sonra rahat bir maç izleme umudunda olan Beşiktaş taraftarı, geçmişte yaşadığı acı tecrübelerinden olsa gerek “Bir arıza” çıkar mı” tedirginliğindeydi.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir