Ankara kar çilesi yaşarken Mansur Yavaş erik dalı oynadı, Meral Akşener tempo tuttu

Ankara'da günlerdir beklenen kar yağışı Başkent'te yaşayanların çilesi oldu. Kar nedeniyle yolların kapanması üzerine vatandaşlar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. O anlarda ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meral Akşener'in alkışları eşliğinde erik dalı oynadığı ortaya çıktı.

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 21 il için kar yağışı uyarından bulunmuştu.

Akşam saatlerinde yurdu etkisi altına alan kar yağışı Başkentte yine çileye dönüştü. Kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana gelirken, sürücüler buzlanma nedeniyle güçlükle ilerledi.

CADDELERDE ARAÇLAR KALDI

Ankara Çankaya’daki bazı caddelerde kar kalınlığı yaklaşık 20 santimetreyi buldu. Ankara genelindeki birçok cadde kar nedeniyle kapanırken, birçok otomobil yolda kaldı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Yapılan uyarılara rağmen tedbir amaçlı kar temizleme araçlarının hazır edilmediğini kaydeden vatandaşlar kar yağışının arından da belediyeye ait kar küreme araçlarının kapanan yollara etkili çalışmamasından şikayet etti.

thumbnail
İlişkili Haber
Ankara’da Mansur Yavaş çilesi! Kardan kapanan yolları AK Partili ilçe belediyeleri açtı

‘MANSUR ANKARA’YI ZIPLATTI’

Kar yağışı sonrasında vatandaşlar sosyal medyadan kapanan yolların ve ilerleyemeyen araçların videolarını paylaşıp Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a tepki gösterdi.

Yolcuların belediye otobüs içerisinde zıpladığı ve otobüsü hareket ettirebilmek için ittiği görüntüleri paylaşan vatandaşlar “Mansur Yavaş Ankara’yı zıplattı. Güneşli havada kar araçlarını algı olsun diye yollarda sergiletir. Kar yağarken Ankara çilekeş. Algı ve beceriksizlik eşittir Mansur Yavaş” yorumları yapıldı.

ERİK DALI GEVREKTİR

Ankaralıların kar çilesi çektiği o anlarda ise Mansur Yavaş’ın Meral Akşener ile katıldığı düğünde kurtlarını döktüğü ortaya çıktı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir