Angelina Jolia hakkında şok iddia! 16 yaşındayken annesinin sevgilisiyle birlikte oldu

featured

Galler Prensesi, Tom Cruise, Madonna ve Monica Lewinsky gibi ünlü isimlerin biyografilerini yazan ve kitapları, içerdiği bilgiler nedeniyle tartışma konusu olan İngiliz gazeteci Andrew David Morton’un ünlü aktör Angelina Jolie hakkındaki iddiaları gündem yarattı.

Morton kitabında, Jolie’nin annesinin erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini iddia etti.

Uzun yıllar annesiyle arası düzelmedi

Kitapta, Jolie’nin 16 yaşındayken annesi Marcheline Bertrand’ın sevgilisiyle yattığı yazıyor. Uzun yıllar annesiyle arasını düzeltmek için çabalayan Jolie’nin onu kaybedince çok yıkıldığı da anlatılıyor.

Annesini kaybedince yıkıldı

Öyle ki kitaptaki bazı bölümler Angelina’nın cinsel hayatı hakkında çarpıcı örnekler sunuyor. Kitapta, Jolie’nin 16 yaşındayken annesi Marcheline Bertrand’ın sevgilisiyle yattığı yazıyor. Uzun yıllar annesiyle arasını düzeltmek için çabalayan Jolie’nin onu kaybedince çok yıkıldığı da anlatılıyor.

16 yaşındayken birlikte oldu

Kitapta bir kaynağın verdiği bilgi “Marcheline o genç delikanlıya aşıktı ama Angelina onunla yattı ve daha sadece 16 yaşındaydı” şeklinde. Bu ilişkiyi ortaya çıkaransa yine anne Marcheline Bertrand oldu.

Sevgilisinden ayrılan kadın, yıllarca kızını affetmedi. 2007 yılında 56 yaşındaki annesini kaybettiğinde Jolie bir süre sıkıntılı günler yaşamış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir