Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu gerçekte kim? Hasan Denizyaran hakkında her şey…

featured

ATV ekranlarında Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt yayın hayatına başladı.  İzleyiciler Yalnız Kurt dizisinde başrol olan Altay Kurtoğlu karakterini canlandıran Hasan Denizyaran’ı araştırıyor.

HASAN DENİZYARAN KİMDİR?

26 Mayıs 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Lise öğrenimini de İzmir’de tamamladıktan sonra İstanbul’a oyunculuk eğitimi için geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Drama ve Oyunculuk bölümünde eğitim aldı. 1.88 boyundaki oyuncu, üniversiteden sonra 1 yıl kadar modellik yaptı.

altay kurtoğlu gerçekte kim

2017’de Gözde Mutluer, Burak Yörük, Turan Cihan Şimşek ve Sina Özer’in baş rolünde yer aldığı 4N1K adlı yapımda yer almıştır. 2019 yılında Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in baş rolünde olduğu Afili Aşk dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. 2019 yılında Kim Daha Mutlu? sinema filminde başrolde yer almıştır.

ALTAY KURTOĞLU KARAKTERİ HAKKINDA

Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu. Artık anne babamın katilleri kim, biliyorum. Artık, ülkemin güzel çocuklarını yetim ve öksüz bırakan kim, biliyorum. İntikam ateşiyle yanıyorum.

hasan deniz yaran

Çeşitli reklam filmleriyle ekranda boy göstermeye başlayan Hasan Denizyaran 2014 yılında Sungurlar dizisinde yer aldı. 2016 yılında Hayat Sevince Güzel adlı dizide Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik ile birlikte yer aldı.

altay kurtoğlu

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

1950’lerden günümüze uzanan birçok olayın konu edileceği dizide; 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl ve neden gelindiği de ortaya koyulacak. İzleyicinin kafasındaki birçok soru işareti aydınlatılacak.

Yalnız Kurt, ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’da izleyicileri ile buluşacak.

Yalnız Kurt, Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

 

İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Altay, hayatını “Kurdoğlu” namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay’dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra’nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra’ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950’lerin Türkiye’sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay’a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan “ihtiyar”, Davut Bahadır yol gösterecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir